З цього моменту слухати музику і дивитися фільми можна буде без обмежень

Відомий мобільний оператор Vodafone порадував своїх клієнтів вигідною пропозицією, яка припаде до душі всім меломанам і шанувальникам якісного кіно. Представники Vodafone розширили можливості популярної послуги Video PASS. Про це повідомляється на офіційному сайті компанії.

Мобільний оператор. Фото: скріншот Youtube-відео



Вже з 1 червня абоненти, які користуються зручною послугою PASS додатково отримають три місяці безкоштовної підписки на такі музичні сервіси, як Apple Music, YouTube Music, Shazam, SoundCloud, Deezer і Spotify.

Разом з меломанами скористатися вигідною пропозицією від Vodafone також зможуть і фанати кіно, оскільки послуга Video PASS передбачає такі популярні сервіси без тарифікації як Netflix і MEGOGO.

Представники компанії мобільного зв'язку відзначили, що акція надасть трафік без обмежень на всі сервіси, які перераховані в даній послузі. У момент їх використання, гігабайти, які передбачаються тарифним планом, списуватися не будуть.

Щоб підключити вигідну акцію, необхідно набрати просту комбінацію * 313 * 1 # або ж скористатися мобільним додатком My Vodafone. В онлайн-розробці під'єднатися до акції можна за таким алгоритмом - в меню "Мої послуги" потрібно вибрати відповідну назву Video PASS і натиснути кнопку "Підключити".

За даними компанії, акція буде діяти для клієнтів Vodafone до 31 травня 2022 року. Після закінчення дії послуги, вона буде продовжена. Її вартість складатиме 50 гривень на місяць.

Раніше інформаційний портал Стіна повідомляв, що Vodafone подарує деяким користувачам безкоштовні послуги мобільного зв'язку.

Також портал Стіна повідомляв, що компанія мобільного зв'язку Київстар заявила, що найближчим часом не буде підіймати тарифи для своїх в клієнтів.

Крім цього Стіна повідомляв про те, що в Кабінеті міністрів запровадили нові вимоги до територіального розміщення центрів надання адміністративних послуг.