Мобільні оператори запропонували своїм абонентам новий вигідний тарифний план

Мобільний оператор "Київстар" намагається постійно радувати своїх абонентів різними акціями та послугами. Зараз оператори запропонували черговий і дуже вигідний тарифний план, аналога якому поки що немає, адже він включає в себе дві найважливіші послуги, а саме домашній і мобільний інтернет. Про це інформує gsminfo.

"Києвстар" Фото: скріншот YouTube-відео
"Києвстар" Фото: скріншот YouTube-відео

Перш за все, не розібравшись детально, вам може здатися, що цей тарифний план дорогою, оскільки щомісячна абонплата його становить в розмірі 200 гривень. Але насправді, воно того, варто, адже якщо ви звернете увагу на всі послуги, які він в себе включає, ви відразу все зрозумієте.

Список послуг, які включає в себе новий тарифний план від мобільного оператора "Київстар":

  • Безліміт на дзвінки всередині мережі;
  • У нього входить ще 120 хвилин для здійснення дзвінків на інші мобільні оператори, а також для дзвінків за кордон. З нього можна здійснювати дзвінки в такі країни, як Чехія, Італія, Росія, Німеччина, Польща;
  • У нього входить мобільний інтернет, якого там цілих 12 гігабайт;
  • Він гарантує повний безліміт на месенджери, соціальну мережу, а також на Ютуб, Тіндер, Вікіпедію, ну і відповідно на відомі сайти знайомств.

Протягом перших трьох місяців вам потрібно буде щомісяця платити не всю суму, а тільки 150 гривень, а це дуже вигідно, незважаючи на те, що на перший погляд може здатися дороговато. Адже якщо ви згадаєте, що в нього ще входить, також і домашній інтернет, то, звичайно ж, це дуже вигідна пропозиція насправді, оскільки, по суті, вам потрібно платити одну ціну за дві послуги. Адже якщо платити за них окремо, то само собою вийде дорожче. Тому фішкою нового тарифного плану та став мобільний і домашній інтернет в одному пакеті.

До слова, раніше "Стіна" розповідала про корисну функцію, яка допоможе залишити в цілості й схоронності всі дані, що знаходяться в особистих чатах Viber.

Також раніше наш портал повідомляв про те, що "Київстар" не підійматиме тарифи для своїх абонентів, але тільки тимчасово.

А до цього ми писали про те, що в "Vodafone" повідомили, хто зможе користуватися безплатним мобільним зв'язком.