Алла Пугачова здивувала зовнішнім виглядом

Навіть не виступаючи так активно на сцені, співачка Алла Пугачова користується не меншою популярністю зараз. Багато фанатів не перестають захоплюватися, який вигляд має Примадонна в 72 роки. Однак, фото, яке з'явилося в фан-акаунті Instagram зірки показує справжнє обличчя співачки без макіяжу.

Алла Пугачова. Фото: скріншот YouTube-відео
Алла Пугачова. Фото: скріншот YouTube-відео

Не секрет, що в гонитві за вічною молодістю багато співачок мало не з юності вже роблять різні процедури для того, щоб обличчя було ідеальним.

Алла Пугачова довго не наважувалася міняти свою зовнішність. Здавалося, що вона не соромиться своїх років. Навіть на знімку, який розшукали фанати, Примадонна без сорому показала своє обличчя впритул.

На ньому у співачки очі загубилися в зморшках, їх майже не видно, а помада на губах попливла. Проте Примадонна посміхається на камеру і виглядає на свій вік.

Видно, що шкіра у неї не досконала, але все одно шанувальники її люблять і в такому вигляді. Але це фото було зроблено давно, адже зараз Алла Пугачова має інакший вигляд.

Наприклад, їй вдалося скинути зайву вагу, від якого вона довго не могла позбутися. Саме з цієї причини співачка часто на сцені виступала в балахонах.

Після такого перетворення речі в гардеробі в Алли Борисівни стали зовсім іншими, вона стала носити короткі спідниці та шорти. Також на деяких знімках можна побачити Примадонну в джинсах і навіть в байкерському вбранні.

На свій день народження у квітні Алла Пугачова вибрала гарне довге плаття з квітковим принтом. Видно, що зараз співачка стала більш ретельно стежити за своїм обличчям, вона позбулася припухлостей та зморшок. Звичайно, все це їй вдалося за допомогою професіоналів.

Судячи з усього, співачка хоче старіти красиво і не шкодує грошей на всі новомодні процедури, щоб довше виглядати молодшою за своїх однолітків поруч з молодим чоловіком Максимом Галкіним.

Раніше портал "Стіна" повідомляв, що Максим Галкін вирішив похвалитися видом розкішного саду влітку в його з дружиною особняку.

Також ми писали, що Алла Пугачова вбралася на день народження дочки, співачки Крістіни Орбакайте в шикарне плаття та одягла туфельки, немов з казки.

Нагадуємо, що Максим Галкін поділився зворушливим відео з Лізою. Дівчинка, коли їй було 3,5 рочки несла Аллі Пугачовій квітку.