Багато міст України вже залишилися без гарячої води, але скоро їх стане ще більше

Безупинно зростаючі тарифи в Україні, на жаль, не гарантують надання послуг громадянам нашої країни. Зокрема, повільно, але вірно йде в минуле постійна подача гарячої води в багатоповерхівки, тому є сенс запасатися тазиками. У деяких областях країни вже відмовилися від її поставок, а решта областей незабаром наслідуватимуть їх приклад, так як вже склалися умови для цього, пише ZN.

Горячая вода. Фото: скриншот YouTube-видео
Горячая вода. Фото: скриншот YouTube-видео

У містах України після того, як скасували ПСО, а держава відмовилася займатися тарифами на газ для українців, постачання населенню гарячої води стає просто невигідним, навіть дуже. В результаті багато населених пунктів вже остаточно і безповоротно залишилися без гарячої води, а в подальшому їх кількість буде тільки збільшуватися.

На думку експертів, відключення гарячої води неминуче, оскільки для топлокоммуненерго вкрай невигідно подавати її в літній період. З цієї причини українців чекають розповіді про різні випробуваннях тепломереж, проведенні технологічних ремонтів, хоча при цьому в реальності буде відбуватися відключення подачі гарячої води там, де на цей час вона ще є.

Крім цього, нагадали фахівці, українцям після скасування ПСО запропонували на вибір два варіанти та тепер їм належить визначитися з меншою з двох зол. Зокрема, маються на увазі річний тариф на газ, який для населення держави не буде вигідним, але другий варіант ніяк не краще. Адже якщо українці відмовляться від річних цін, то постачальники можуть просто зловживати становищем споживачів, змінюючи ціни так, як їм заманеться.

Раніше портал "Стіна" повідомляв, що "Нафтогаз" представив новий тарифний план і назвав спосіб заощадити третину на оплату.

Також ми писали, що для українців уряд готує пільговий тариф на електроенергію, кому він буде покладений.

Нагадуємо, що "Нафтогаз" поінформував українців, що змінити старого постачальника на їх компанію можна через "Нову пошту", як це зробити.