Спеціаліст назвав корисні якості редису, про які мало хто знає

Багато продуктів, які ми вживаємо, мають масу корисних якостей. З приходом літа особливу увагу фахівці приділяють овочам і фруктам, адже в них містяться потрібні вітаміни та мікроелементи. Експерт розповів про корисні властивості редису, який може проявляти протираковий ефект. Про це розповідають Новини Ю.

Редис. Фото: скриншот YouTube-видео
Редис. Фото: скриншот YouTube-видео

Лікар-дієтолог Михайло Гінзбург поділився своєю думкою щодо популярного продукту. Фахівець відзначає, що редис володіє безліччю позитивних якостей, в тому числі його здатність полягає в специфічній можливості впливати на пухлини, припиняючи їх розвиток.

Як зазначає лікар, такий важливий вплив пов'язаний з тим, що сумарна дія компонентів, які містяться в редисці, скорочують інтенсивність запального процесу, що відбувається в організмі.

Дієтолог стверджує, що редис не зможе вилікувати при останніх стадіях раку, але маленька надія існує, що даний продукт зможе призупинити розвиток пухлини та вона не буде рости так швидко.

Разом з тим редис, даною здатністю, зможе призупинити й старіння, вплинувши на всі його процеси.

Варто відзначити, що редис сильно дратує шлунок. Щоб не відчувати неприємні відчуття в області даного органу, фахівець радить їсти редис строго після їжі, та ні в якому разі на голодний шлунок. А громадянам, у яких відзначаються проблеми зі шлунково-кишковим трактом, краще вживати редис зі сметаною чи олією. Саме вони пом'якшать його гостроту.

Нещодавно Стіна розповідала, що у світі величезними темпами розвивається рак і багато фахівців кинули всі сили на створення ефективних препаратів. Стало відомо, що вченим вдалося створити препарат, який здатний перемогти рак. В результаті випробувань було доведено, що клітини гинуть.

Також Стіна ділилася думкою експертів, які розповіли скільки годин потрібно спати, щоб не мати проблем зі здоров'ям.

Ще інформаційний портал Стіна повідомляв, що медики назвали десять ознак, завдяки яким можна діагностувати рак на ранніх стадіях і тим само підвищити шанси на вилікування.