Один з найбільших мобільних операторів запускає нову корисну послугу

Один з трійки лідерів мобільних операторів Vodafone запускає нову послугу, яку з гідністю оцінять абоненти, що забезпечують надійність свого смартфона. Інформацією ділиться компанія Vodafone.

Vodafone. Фото: скриншот YouTube-видео
Vodafone. Фото: скриншот YouTube-видео

Нова пропозиція від компанії отримала назву Radar.Smart. Завдяки новій послузі можна забезпечити або «застрахувати» свій телефон у випадку втрати або крадіжки. Використовуючи нову послугу власники телефону мають змогу заблокувати його, якщо це необхідно. Компанія Vodafone надає можливість зробити це віддалено.

Якщо телефон викрали або ви його загубили, для захисту інформації та даних, що містяться в мобільному пристрої, можна його заблокувати. Для цього потрібно зателефонувати за спеціальним номером - 0 800 406 911 або зайти у свій особистий кабінет на сайті компанії Vodafone та активувати блокування.

Якщо вам вдалося знайти свій телефон, то можливо скасувати блокування, зателефонувавши за цим же ж номером телефону.

Слід відзначити, що людині, котрій вдалося виявити загублений телефон, можна зателефонувати за номером 0 800 406 911 та повідомити про знахідку. Також він може домовитись про зустріч з кур'єром, який забере гаджет і поверне законному власнику. За таку послугу людині буде призначена грошова винагорода у розмірі 400 гривень.

Для того, щоб активувати нову послугу, необхідно закачати у свій телефон додаток, запустити його та вибрати один із відповідних тарифних планів. Після того, як абонент оплатить послугу, отримає цілодобову підтримку, сервіси геолокації та можливість дистанційного блокування пристрою. Також за допомогою додатків можна видалити дані.

Відмічається, що якщо власнику гаджета не вдасться знайти упродовж двох тижнів клієнт отримає компенсацію від Vodafone.

Нещодавно Стіна розповідала, що розробники найпопулярніших додатків Viber повідомляли про нові можливості. Це набагато полегшило життя користувачів.

Також Стіна повідомляє, що один з трьох лідерів мобільних компаній, Київстар повернув клієнтам популярну послугу.

Ще інформаційний портал Стіна писав, що мобільна компанія "Київстар" пропонує своїм абонентам нові можливості.