Київстар вирішив повернути популярну серед українців послугу

Мобільний оператор "Київстар" вирішив порадувати своїх клієнтів і повернути популярну послугу, "Щасливий день". В умовах даного пакета клієнти можуть один раз на тиждень користуватися мобільним інтернетом і дзвінками в мережі безкоштовно. Про це сказано на сайті оператора.

Київстар. Фото: скріншот Youtube
Київстар. Фото: скріншот Youtube

Послуга буде діяти до 31 липня включно. Київстар обіцяє "щасливий день" всім, навіть у кого давно "нуль" на рахунку.

У повідомленні сказано, що спеціальну пропозицію вирішили повторити, торік користувачі пропозиції скористалися послугою 4 мільйони разів.

Підключитися до послуги можуть всі абоненти "Київстар", які обслуговуються на передоплаті. Крім абонентів зі спеціальними тарифами: "Все разом 4G", "Роутер 4G", "SIM для пристроїв", "Smart SIM", "Київстар Домашній 4G", "Професіонал".

Для цього їм достатньо підключити пакет безкоштовних послуг одним із зручних способів. Це модно зробити в додатку "Мій Київстар", зателефонувати на номер 222 або відправити з0апрос на *222#.

Після цього слід очікувати SMS-повідомлення від оператора про підключення послуги. У цей день і протягом доби, клієнт, який відправив запит може користуватися мобільним інтернетом і дзвінками на Київстар без обмежень і безкоштовно.

В операторі радять після отримання повідомлення про підключення послуги перезапустити мобільний.

Підключати щасливий день можна 1 раз в 7 днів в період з 1 червня по 31 липня включно.

В Київстар підкреслюють, що учасники акції будуть отримувати безлим на "Київстар" і безлим на інтернет без додаткової плати. Підключити акцію можна навіть якщо на рахунку абонента нуль гривень.

Як підключити послугу Щасливий день. Фото: скріншот Київстар

Як писав портал Стіна, в "Київстар" не підвищуватимуть тариф в період пандемії, про це розповіло керівництво компанії.

Раніше Стіна інформувала, що в "Київстар" розповіли, що клієнтам доступні нові пропозиції щодо вибору номера.

Нагадаємо, що в компанії "Київстар" розповіли, що якість зв'язку покращиться по всій країні, через те, що відбулася заміна технічного обладнання.