Настя Каменських захопила сміливим вбранням

Популярна співачка Настя Каменських поділилася з шанувальниками своїм фото в зухвалому образі. Знімок, який з'явився в Instagram, викликав захоплення не тільки у фанатів, а й у чоловіка співачки Потапа, а також у співака Дантеса.

Настя Каменських. Фото: скріншот YouTube-відео
Настя Каменських. Фото: скріншот YouTube-відео

Травень для Насті видався дуже продуктивним, вона встигла відпочити в Мексиці й паралельно показати у своєму реаліті-шоу все, що там з нею відбувалося.

Також співачка відзначила свій і чоловіка дні народження і нещодавно випустила свій новий альбом.

Кадр, який оцінили Потап, а також колега співачки по сцені Дантес, був узятий з її нового кліпу на пісню "Червоне вино".

У ньому Настя постала в сміливому костюмі, який підкреслив її пишне декольте і стрункі ніжки. На співачці видно чорні легінси, які підкреслили її довжелезні ніжки на високих підборах.

Свою тонку талію Настя виділила тугим корсетом, а срібляста блузка підкреслила пишний бюст у глибокому декольте. Замість кучерів співачці зробили високу зачіску, завив її розкішну копицю волосся в легкі хвилі й зібравши волосся у високий хвіст.

Виглядає на фото зірка просто розкішно і дуже спокусливо, її образ встигла однією з перших оцінити телеведуча Леся Никитюк, написавши, що Настя "шикарна".

Правда, в кліпі деяким також здалося, що в новому образі Настя чимось схожа на Мішель Андраде. Українка з болівійським корінням теж має екзотичну зовнішність.

Проте Настю неможливо з ким-небудь сплутати, особливо якщо почути її голос. У новій пісні "Червоне вино" вона вийшла такою спокусницею, що не тільки її чоловік, але й інші чоловіки не змогли встояти, щоб не оцінити її сміливий образ.

За словами Потапа, він уже полюбив цей новий трек і з упевненістю заявив, що це буде черговий хіт співачки. Видно, що Потап дуже підтримує співачку в її сольній кар'єрі та є її найголовнішим шанувальником.

Раніше портал "Стіна" повідомляв, що Потап та Настя вирішили на день Києва влаштувати веселі "покатушки" у центрі столиці, самі повеселились та подарували радість шанувальникам.

Також ми писали, що Настя Каменських показала, як загоряє на сонці разом зі своєю найкращою подругою, які спокусливі дівчата!

Нагадуємо, що Настя вирішила порадувати своїх фанатів не тільки своїми піснями, а й запальними танцями під популярний хіт. Відео просто зірвало популярну мережу.