Максим Галкін показав, як проводить час з дітьми

Сім'я Алли Пугачової і Максима Галкіна завжди радує шанувальників, коли в мережі з'являються їх нові кадри. Особливо надихає людей то, як мило зіркові батьки проводять час з двійнятами Лізою і Гаррі. Цього разу на фан-сторінці Пугачової і Галкіна поділилися відео, на якому можна побачити, як танцюють тато з донькою.

Алла Пугачова. Фото: YouTube, скрін
Алла Пугачова. Фото: YouTube, скрін

Не секрет, що Максим Галкін завжди демонстрував, що вміє знайти підхід до дітей. Звичайно, це помітно і по його кадрам з Гаррі і Лізою. На цьому відео можна побачити, як зоряний батько танцює танго зі своєю маленькою донькою. Разом вони виглядають настільки мило, що в коментарях прихильники не стрималися від нескінченних похвал в сторону артиста. Багато стали писати про те, що він просто золотий тато.

"Так смішно!!! ВІДМІННА ІМПРОВІЗАЦІЯ МАКСИМА і Лізочки !!! БРАВО !!! ! »,« Зажігалочка Ліза! Браво, сонечко! »,« Супер тато »,« Золотий тато », - пишу в коментарях прихильники.

Варто зазначити, що нерідко люди помічають і артистизм маленької Лізи. Часто шанувальники пишуть про те, що дівчинка, коли виросте, може навіть піти по стопах Примадонни. До слова, музики Лізу і Гаррі навчає їх мама Алла Борисівна. Так що в рівні професійної підготовки можна не сумніватися, якщо дівчинка в будещем захоче виступати на сцені.

Поки що ж малюки ходять до другого класу. Відомо, що вони участь в одній з московської гімназій. Крім того, вдома вони не тільки роблять домашні завдання, а й вивчають іноземні мови з репетиторами. Так що Максим Галкін з Пугачовою серйозно підійшли до виховання дітей.

Коментарі прихильників

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що переможниця шоу «Холостяк» Анна Богдан показала шанувальникам, як вона виглядала до схуднення. За словами дівчини, набрала зайву вагу вона після розлучення з екс-чоловіком.

Також повідомлялося, що українська поп-діва Тіна Кароль показала шанувальникам новий сміливий образ. Артистка продемонструвала струнку фігуру в облягаючому вбранні.

Крім того, співачка Настя Каменських показала, як весело вона проводить час зі своєю кращою подругою. У ролику можна побачити запальні танці з шампанським.