Ректор Київського університету культури несподівано заговорив про відхід

Про це Михайло Поплавський розповів телеведучій Катерині Осадчій в програмі «Світське життя». Понад 20 років він займав пост ректора в КУК, а тепер - він готовий піти. Однак зовсім кидати справи Михайло Михайлович не планує.

Михайло Поплавський. Фото: YouTube, скрін
Михайло Поплавський. Фото: YouTube, скрін

71-річний ректор і артист підкреслив, що він планує з часом передати свій пост в університеті більше молодому фахівцеві. Сам же він не хоче назавжди йти, планує допомагати та брати участь в роботі наглядової ради. Це він пояснив тим, що в житті потрібно рух. Однак на посаді не залишиться: на думку Поплавського, справжній артист повинен йти сам під оплески, а не щоб його «виносили».

Варто зазначити, що посада ректора Михайло Поплавський займав з 1993 року. У 2021 році він є президентом вищого навчального закладу. Крім того, він багато спілкується зі студентами та намагається бути в курсі всіх трендів.

До слова, в недавньому інтерв'ю він також розповів, чому нерідко і сам жартує про «романах» зі своїми студентками або викладачами. Як пояснив ректор, це просто гумор. Поплавський підкреслив, що ще багато років тому гумористичну модель «співаючий ректор» вони обрали як піар-інструмент. Те ж саме стосується й інших жартів.

Примітно, що в мережі вже не раз зазначалося, що у ВНЗ до ректора відносяться цілком нормально. Багато прекрасно розуміють, що більшість з того, що пишуть в інтернеті або пресі - всього лише частина образу керівника інституту, який допомагає підвищенню популярності навчального закладу. Хто ж далі зможе обіймати посаду Михайла Михайловича - поки що невідомо.

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що «холостячка» Ксенія Мішина у відвертому інтерв'ю розповіла про свої почуття до Олександра Еллерт. З'явилися нові визнання актриси.

Також повідомлялося, що в мережі з'явилися нові кадри співачки Насті Каменських з чоловіком Потапом і найкращою подругою Ганною Андрійчук. Шанувальники можуть побачити, як ці троє проводять час.

Крім того, відома співачка Віра Брежнєва порадувала шанувальників несподіваним кадром в соціальній мережі. Артистка продемонструвала струнку фігуру в халатику.