Актриса Ксенія Мішина розповіла про почуття до Олександра Еллерт

Здавалося б, не так давно все побачили фінал «Холостячки», де актриса Ксенія Мішина вибрала гумориста Олександра Еллерт. Багатьом глядачам такий вибір припав не до душі, а деякі навіть стали критикувати пару в соціальній мережі. Тепер Ксенія розповіла про свої справжні почуття в інтерв'ю «Українським сенсаціям».

Ксенія Мішина. Фото: YouTube, скрін
Ксенія Мішина. Фото: YouTube, скрін

За словами «Холостячки», на її вибір дійсно майже вся країна сказала, мовляв, «як можна було його вибрати». Однак, зізналася дівчина, вона не вибирала - просто так сталося. Мішина також зізналася, що в Олександра вона закохалася дуже швидко. Уже після фіналу, на п'ятий день після завершення зйомок, він запропонував їй жити разом.

Дівчина згадує, що Еллерт боявся поспішити, проте вона не стала сперечатися з ідеєю спільного проживання. Зараз вони живуть утрьох: Ксенія, Олександр і її син Платон. Частою гостею є і дочка Олександра Еля: разом з дітьми пара їздила на відпочинок і різні прогулянки. У програмі також показали спільні кадри Еллерт з сином «холостячки» - її улюблені чоловіки дійсно ладнають один з одним.

Власне, заради сина дівчина готова на все. Актриса практично щодня працює на різних знімальних майданчиках, рідко дозволяючи собі вихідний. Зате при цьому вона встигає залишатися люблячою мамою. До слова, на дні народження Платона Мішина дуже любить влаштовувати йому справжні свята, втілюючи всі креативні ідеї.

Що стосується біологічного батька, то він у вихованні сина не бере. За словами дівчини, вона пішла з тих відносин і не пошкодувала. Крім того, актриса зазнала домашнє насильство. Відзначається, що одного разу чоловік побив її прямо в театрі. В той самий час навіть в поліції допомоги отримати тоді не вдалося - в один прекрасний день актриса просто пішла.

Сьогодні у її сина з'явився інший чоловік, який може послужити йому прикладом. Відносини актриси з Олександром Еллерт розвиваються прекрасно, за чим спостерігають мільйони їх прихильників в соціальних мережах.

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що в соціальній мережі показали, як виглядала співачка Слава Камінська на самому початку своєї кар'єри. Стало відомо, як змінилася артистка через роки.

Також повідомлялося, що нова «холостячка» Злата Огневич порадувала шанувальників новими знімками. Артистка позувала перед камерами в спокусливому вбранні.

Крім того, українська співачка Мішель Андраде дала відверте інтерв'ю. Артистка розповіла, як їй працюється з продюсером Потапом.