В Мережі показали як виглядала Славута 2, яка була представлена на авто виставці у 2001 році

Його офіційна назва ЗАЗ 110 328 або простіше ЗАЗ Ладога. Автомобіль існує лише в історії та на фотографіях. Про це розповів Youtube-канал SAnno.

ЗАЗ. Фото: скріншот Youtube
ЗАЗ. Фото: скріншот Youtube

Серед змін, які видно фотографіях, з'являється нова оптика від "десятки", яка вимагає встановлення нового бамперу, решітки радіатора і також деяких конструктивних змін в самому капотові і передні крилах.

Славута Ладога. Фото: скріншот Youtube

Крім цього були змінені ручки дверей, з'явилися накладки на пороги, змінився також дизайн заднього бампера, але фари залишилось стандартного вигляду.

У відео зазначають, що перша версія Славути мала певні "мінуси", це її гальма та її колесні диски. Диски в Славуті кріпляться всього на трьох точках, їх дуже складно балансувати і після проходження "ямок", вони вимагають балансування знову і знову.

Славута Ладога. Фото: скріншот Youtube

Багато власників встановлювали гальма від "вісімки" і так само жигулівські колеса і забували за ці дві проблеми.

Крім цього основним мінусом авто - пасивна безпека, запаска знаходиться під капотом, і при ДТП може слугувати загрозою для водія.

Славута Ладога. Фото: скріншот Youtube

У новому автомобілі крім екстер'єру зміни торкнулися інтер'єру. Були розроблені нові карти дверей з м'яким покривним матеріалом.

Славута Ладога. Фото: скріншот Youtube

Там з'явилися кишеньки для дрібничок, також були встановлення електросклопідйомники. Встановлювався нове травмобезпечне кермо, змінилися і сидіння - передні мали нову конструкцію арматури спинки і наповнювач. Зміни позитивно вплинули на перебування в цьому автомобілі.

Славута Ладога. Фото: скріншот Youtube

В технічному плані, зміни торкнулися лише двигуна, та його гальм. Мотор 1.3 інжекторний, з роздільною системою вприску палива. Додавався резонатор, який долав шум мотору, також було встановлено повітряний фільтр більшого об'єму, який зміг розкрити весь потенціал цього мотору.

Варто сказати, що автомобіль дуже дешевій, і промені всього справляється зі своїм основним завданням, доїхати з точки А в точку Б якомога дешевше.

Портал Стіна писав, що в мережі показали автомобіль, за який просять більше мільйона доларів.

Раніше Стіна інформувала, що в Мережі показали як виглядає рестайлінг Запорожця "Ялта".

Нагадаємо, "Запорожець", який переборює сніжні замети, в мережі показали, на що була здатна машина.