Незважаючи на солідний вік, автомобіль просто в ідеальному стані

Старі автомобілі завжди цінувалися як колекціонерами, так і простими автолюбителями, оскільки з багатьма з них пов'язані чимало історій з минулого. На українських дорогах зустрічаються не тільки раритетні "Запорожці" і "Москвичі", але й автомобілі серйозніше. У Instagram-каналі Exclusive.cars.sale опублікували скріншоти одного з оголошень, в якому продавався просто неймовірний Chevrolet Camaro 1979 року зі смішним пробігом.

Chevrolet Camaro 1979 года. Фото: скриншот YouTube-видео
Chevrolet Camaro 1979 года. Фото: скриншот YouTube-видео

У публікації показали скріншоти з одного з українських майданчиків з продажу автомобілів, на яких красується помаранчевий легендарний Шевроле 1979 року випуску. Автомобіль виглядає просто розкішно і видно, що над ним гарненько попрацювали, та й умови зберігання явно були непогані. Темний шкіряний салон також виглядає чудово, по всій машині не видно й натяку на іржу або якісь дефекти.

Повідомляється, що продаж здійснюється в Києві, при цьому власник запросив вельми чималу суму в 45 тисяч доларів, що за нинішнім курсом становить 1 млн 226 тисяч гривень. За ці гроші можна прикупити чимало розкішних сучасних автомобілів, але для цінителів ретро-автомобілів це справжня знахідка.

В очі впадає і заявлений пробіг, який для такого "віку" машини просто смішний - 7 000 кілометрів. Під капотом цього звіра приховується 5-літровий бензиновий силовий агрегат, що працює в парі з автоматичною коробкою передач. У комплектації вказані електричні склопідйомники та водійське сидіння. Крім того, власник вказав, що пошкодження все ж були, але вони професійно відремонтовані, однак які саме, залишається невідомим. Невідомим залишається і потужність двигуна, але можна припустити, що "коней" він видає чимало.

Користувачі мережі прийшли в захват від зовнішнього вигляду неймовірного автомобіля. У своїх коментарях вони написали масу компліментів на адресу машини й міркували, скільки ж кінських сил видає двигун.

До слова, раніше "Стіна" розповідала про те, як би виглядала "Таврія", якби її випустили у 2021 році.

Також раніше наш портал повідомляв про те, що "ЗАЗ" представив новинки на виставці "ComAutoTrans 2021".

А до цього ми писали про те, як радянський "Запорожець" справляється з бездоріжжям.