Співачка Настя Каменських здивувала шанувальників новими кадрами

Популярна артистка часто радує шанувальників новими кадрами в соціальній мережі. При цьому Каменських не проти підкреслювати свою жіночну фігуру спокусливими нарядами. Цього разу на фан-сторінці поп-зірки з'явилися нові кадри, де артистка позує в домашньому образі.

Настя Каменських. Фото: YouTube, скрін
Настя Каменських. Фото: YouTube, скрін

На фотографії Настя Каменських позує в домашніх штанях з яскравим принтом. При цьому зірка додала білий облягаючий топ, який прекрасно підкреслює її жіночні форми. Варто відзначити, що перед камерою артистка з'явилася без макіяжу та укладання. Так що шанувальники можуть вдосталь намилуватися природною красою відомої співачки.

Крім того, в мережі з'явилося відео, на якому Настя Каменських танцює під запальні ритми зі своїм чоловіком Потапом і найкращою подругою Ганною Андрійчук. Видно, що компанії весело проводити час разом. До слова, як нерідко жартувала Аня, вона практично оселилася у подруги і її чоловіка. Сама ж Настя пояснювала в інтерв'ю, що вона з подругою дуже близька, і Андрійчук у них часто залишається на ніч.

Цікаво, що Потап при цьому абсолютно не проти. Однак на деяких відео в соціальній мережі він жартома питав Аню, коли ж вона поїде. Правда, при цьому видно, що Андрійчук дійсно стала практично членом родини.

Примітно, що не так давно дівчина розлучилася зі своїм чоловіком Олексієм Завгороднім (Позитивом). У своєму недавньому інтерв'ю Каменських говорила, як вона підтримувала подругу. За її словами, це була турбота і любов. До того ж вони розмовляють буквально кожен день: наприклад, через телефон або по мессенджерам.

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що в соціальній мережі показали, як виглядала співачка Слава Камінська на самому початку своєї кар'єри. Стало відомо, як змінилася артистка через роки.

Також повідомлялося, що нова «холостячка» Злата Огневич порадувала шанувальників новими знімками. Артистка позувала перед камерами в спокусливій вбранні.

Крім того, українська співачка Мішель Андраде дала відверте інтерв'ю. Артистка розповіла, як їй працюється з продюсером Потапом.