Дві знаменитості блиснули розкішними фігурами в прозорих нарядах

Життя знаменитостей завжди привертає і захоплює відданих шанувальників. Оля Полякова та Надя Дорофєєва є улюбленицями публіки й за їх життям в соціальних мережах стежить мільйонна армія фанатів. Шанувальники з нетерпінням очікують новинок, щоб подарувати їм свої «лайки».

Оля Полякова та Надя Дорофєєва. Фото: скриншот YouTube-відео
Оля Полякова та Надя Дорофєєва. Фото: скриншот YouTube-відео

Оля Полякова опублікувала новий пост в Сторісі своєї соціальної мережі Instagram. На відео можна побачити дивовижні наряди знаменитостей. Оля Полякова причепурилася в прозору блузку, крізь яку проглядаються апетитні форми співачки. Чорний ліф ледь стримує натиск соковитих «персиків» Полякової.

Завершують спокусливий образ строгі чорні штани з поясом і чорний капелюх. Біляві локони розметались по плечах і спині знаменитості. А ось Надя вважала за краще вбратися в прозорі штани. Варто відзначити, що співачка завжди вибирає спокусливі і ефектні образи.

Цього разу на концерт знаменитість вбралася в коротенький чорний топ, що відкриває вид на підкачаний і пружний животик Дорофеєвої. Також співачка вбралася в прозорі штани, завдяки яким фанати можуть розглянути п'яту точку Наді і чорну спідню білизну. Дивлячись на такі знімки представники протилежної статі не зможуть заснути і будуть боротися з самими сміливими бажаннями.

Оля Полякова та Надя Дорофєєва. Фото: скриншот Інстаграм

Відео, що з'явилося в Сторіс Олі Полякової демонструє концерт Наді Дорофєєвої. Оля показала які зірки прийшли підтримати колегу і просто відпочити. Варто відзначити, що Полякова є активним блогером і щодня радує численну армію своїх шанувальників всіляких знімками.

Співачка хвалиться своїми кулінарними здібностями, спокусливими знімками, де демонструє свої ідеальні параметри в крихітних купальниках, а також сімейними знімками з дочками.

Надя Дорофєєва. Фото: скриншот Інстаграм

Нещодавно Стіна розповідала, що карколомна блондинка Оля Полякова поділилася зі своїми фанатами цікавим відео, яке викликало неоднозначні емоції.

Також Стіна повідомляла, що відомий телеведучий Вова Остапчук, які недавно одружився вдруге, показала передплатникам як виглядає справжня любов.

Ще Стіна писала про неповторну, талановиту і чудову співачку Настю Каменських, яка поділилася знімком в пікантному вбранні.