Володимир Остапчук зі своєю пасією показав, як виглядає справжнє кохання

Друга дружина відомого українського телеведучого та шоумена Володимира Остапчука поділилась пікантним знімком з нової фотосесії. Христина Гірник показала пристрасну любов зі своїм чоловіком, яку ще ніхто не бачив. Гаряче фото молодої пари з'явилося на сторінці дівчини в соціальній мережі Instagram.

Володимир Остапчук та Христина Горняк. Фото: скріншот Youtube-відео

Популярний ведучий Володимир Остапчук та Христина Гірник сміливо говорять про свої стосунки, нічого не приховуючи від аудиторії. Зовсім недавно закохані одночасно поділилися ніжним знімком, на якому позують в українських вишиванках.

Для спільного фото зі своєю коханою, Володимир надів стильну вишиту сорочку тілесного кольору і світлі джинси. А ось витончена красуня Христина вирішила примірити ефектну вишиту сукню приємного рожевого кольору з високим розрізом на спідниці. Шанувальники відзначили, що пара виглядає дуже гармонійно і вони точно підходять один одному.

Однак танцюючий нотаріус, як сама себе називає дівчина, вирішила внести у свої відносини з українським артистом пікантності. Зухвала Христина опублікувала спільний знімок з нової фотосесії.

Перед об'єктивом камери закохані з'явилися в ефектних образах, що нагадують Бонні і Клайд. Щоб трохи додати фото чуттєвості, фотограф вирішив виставити світло з червоним відтінком. Дружина амбітного телеведучого з напіввідкритим ротом, як гнучка пантера, наближається до нього. Сам же Володимир на фото зображений росфокусовано, і вся увага залишається на спекотній брюнетці.

Під карколомним знімком Крістіна написала, що таким поглядом хотіла б дивитися на свого чоловіка завжди. Дівчина пообіцяла оберігати світ любові з Остапчуком, але натомість зажадала оберігати її. Закохана по вуха красуня додала, що разом вони вчаться бути іншими. А ось сам артист в коментарях до фото написав своїй коханій, що разом вони можуть все.

Коментар Остапчука. Фото: скріншот з Instagram

Раніше інформаційний портал Стіна повідомляв, що Злата Огневич підкорила телеведучого Володимира Остапчука своїми шикарними формами.

Також портал Стіна повідомляв, що Настя Каменських показала, як потрібно проводити незабутні вихідні зі своїми близькими.

Крім цього Стіна повідомляв про те, що Лілія Ребрик шокувала публіку сміливою витівкою перед дзеркалом.