Співачка поділилася зі своїми шанувальниками черговим цікавим відео

Популярна українська виконавиця Оля Полякова веде активну діяльність в соціальних мережах і частенько радує численних шанувальників фото і відео. Красуня регулярно радує публікаціями не тільки зі своїх концертів, а й повсякденного життя. Нещодавно на сторінці Zirkaukr в соціальній мережі Instagram з'явилося відео, в якому знаменитість похвалилася вдалою покупкою.

Оля Полякова. Фото: скриншот YouTube-видео
Оля Полякова. Фото: скриншот YouTube-видео

Коротке відео записано, по всій видимості в автомобілі на смартфон, при цьому виконавиця крутить перед камерою прозору упаковку з двома великими грибами всередині. Їх білі ніжки товсті й високі, а зверху красуються два невеликі коричневі капелюшки. На задньому фоні можна побачити світлу обробку салону авто, а нігті знаменитості покриті жовтим лаком.

При цьому співачка розповідає шанувальникам: "Дивіться, яке чудо я знайшла в магазині та купила спробувати. Гриби називаються "Ерінген". Дивіться, які здоровенні!". На завершення ролика артистка вже з веселими нотками в голосі сказала: "Я люблю, коли такі здоровенні".

Раніше ми писали, що поки шанувальники з нетерпінням чекають від Олі Полякової нових хітів, її дочка поділилася з користувачами соціальної мережі інформацією про поповнення в їх сім'ї. Аліса зізналася, що зовсім скоро їх кішка стане мамою. Молодша дочка в присутності Олі розповіла, що вони вже вирішили майбутнє маленьких кошенят.

Як справжні бізнесмени, сім'я Полякової буде продавати котів, проте Аліса пообіцяла, що буде ретельно перевіряти охочих придбати зоряне потомство. Так, щоб їх кошенята потрапили в хороші руки, дочка перевірить, в яких умовах будуть жити діти їх улюблениці.

Раніше інформаційний портал Стіна повідомляв, що Оля Полякова зізналася з якоїсь причини не може розлучитися зі своєю старою квартирою.

Також портал Стіна повідомляв, що в Мережі з'явився літній знімок Тіни Кароль, на якому співачка позує в карколомному образі.

Крім цього Стіна повідомляв про те, що Ірина Білик поділилася зі своїми шанувальниками зворушливим знімком з дітьми.