Потап показав нову Настю в ажурній нижній білизні, яка ніжно обійняла його ззаду

Репер Потап показав цікаве фото в своєму Instgaram-каналі з дівчиною Настею, однак це не Каменських. Музикант розмістив загадкове фото на своєму акаунті, звернувшись до шанувальників з питанням.

Потап. Фото: скріншот Instagram
Потап. Фото: скріншот Instagram

Репер запитав "Чекаєте, як я його чекаю?", І в хешах зазначив Настю Король і свою нову пісню "Екзорцизм", яка повинна вийти 17 червня в повному форматі.

У кадрі Потап стоїть у кімнаті й дивиться у вікно, в білому одязі, а Настя обняла його ззаду. Це фото з його кліпу на пісню з нового альбому "Без реклами", який співак присвятив своєму сорокаріччю.

Слухачі вже чули пісню "Кров і любов", а тепер вийшов mood-відео на пісню "Екзорцизм". Повна версія кліпу з'явиться 17 червня, саме цієї дати так чекає Потап.

В одному з ранніх постів Потап зізнався, що з усього альбому ця пісня йому сподобалася найбільше. Він писав, що кліп на пісню вийшов дуже містичним, і він про те, як виганяють демонів любов'ю. У ролі партнерки - Настя Король, актриса модель, яка знялася в серіалі "Куратори". На сторінці Насті зазначено, що вона займається мистецтвом, а також, що знімає фото на плівку.

Варто сказати, що не всім шанувальникам сподобався кадр, який показав музикант. Деякі назвали дівчину "стрьомною", а інші навпаки оцінили дівчину.

"Схоже на кадр з" Майстра і Маргарити "", "У тебе за спиною якась баба стрьомна😳", "Це Ірина Федишин?", "Дуже красива дівчинка", "Дуже класна дівчинка", - написали шанувальники.

Коментарі під постом Потапа. Фото: скріншот Instagram

Як писав портал Стіна, Ірина Горова, колишня дружина Потапа, розповіла про зміни, що відбулися з музикантом.

Раніше Стіна інформувала, що Потап показав фото з Настею Каменських десятирічної давності, пишна і пружна.

Нагадаємо, Настя Каменських побувала в Мексиці без Потапа, і блиснула формами в леопардовому купальнику.