У мережі з'явився архівний кадр Потапа і Насті Каменських

Потап і Настя Каменських до бурхливого роману і весілля були колегами по популярному дуету. Шанувальники часом згадують їх гучні хіти. Цього разу на фан-сторінці артистів з'явилося архівне фото часів їх дуету, де можна побачити, якими вони були майже 10 років тому.

Настя Каменських. Фото: YouTube, скрін
Настя Каменських. Фото: YouTube, скрін

Швидше за все, фотографія була зроблена на студії. Можливо, під час презентації чергового хіта. Потап тут позує в білій спортивній футболці. При цьому можна помітити, що у шоу-мена тут ще є трохи волосся. Його майбутня дружина позує в обтислій майці в смужку. До слова, волосся артистки тут трохи коротше і ще пишніше, ніж сьогодні, коли вона виходить на сцену. Це можна пояснити тим, що в той період Настя не так часто міняла образи на сцені, як зараз - тепер артистка може з'явитися і з локонами, і з чубчиком, і з прямим волоссям, по-різному експериментуючи зі своєю зовнішністю.

Цікаво, що тоді, коли Потап і Настя тільки починали свій шлях, вони не дуже добре ставилися один до одного. Каменських зізнавалася, що під час туру вони навіть жили в різних готелях і постійно сварилися. Як одного разу розповів Потап, через роки він все-таки зрозумів, що просто не зможе жити без цієї жінки.

Свій роман вони приховували досить довго, проте точну дату початку відносин подружжя не називають дотепер. Про їх любові все стало відомо тільки в травні 2019 року, коли вони офіційно стали чоловіком і дружиною. Хоч багато шанувальників і підозрювали їх у романі, такий поворот все одно став несподіванкою. Зараз Потап і Настя щасливі в шлюбі, про що часто говорять у своїх інтерв'ю, і надихають фанатів своєю любов'ю.

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що відома телеведуча Леся Нікітюк здивувала прихильників новими кадрами зі спортивної зали. Артистка показала, як вона працює над своїм тілом.

Також повідомлялося, що в мережі з'явилося нове фото поп-діви українського шоу-бізнесу Тіни Кароль. Перед камерою артистка позувала в міні-сукню, яка підкреслювала її жіночні форми.

Крім того, українська співачка Наталія Могилевська здивувала шанувальників несподіваною зміною іміджу. У соціальній мережі артистка показала фото, на якому вона позує абсолютно без волосся.