Ірина Горова заінтригувала відносинами з ексчоловіком

Продюсер компанії Mozgi, партнер по бізнесу і колишня дружина Потапа Ірина Горова заінтригувала передплатників своїми словами на адресу Потапа. Зворушливі слова вона опублікувала у себе в сторіс Instagram.

Потап і Ірина Горова. Фото: скріншот Youtube-відео
Потап і Ірина Горова. Фото: скріншот Youtube-відео

Пара довгий час приховувала новину про розлучення. Оскільки експодружжя продовжувало тоді й зараз разом працювати, ніхто з їх фанатів і не здогадувався про те, що вони вже не разом.

Попри цей факт, Ірина і Потап не тільки ведуть спільний бізнес, але і є хорошими друзями.

Їм це вдалося не тільки заради сина Андрія, а також дочки Ірини від першого шлюбу Наташі, для якої Потап фактично став другим батьком.

Ірина нагадала своїм підписникам і фанатам Потапа, що скоро, а саме 17 червня, репер подарує чергове своє творіння. Ексдружина зазначила, що він постане незвичайним і чуттєвим. Потап з'явиться в абсолютно новому амплуа, ці слова напевно зацікавили шанувальників музиканта.

До слова, вже доступний шматочок з нової пісні Потапа "Екзорцизм", трек входить в альбом "Без реклами". Репер зазначив, що це його найсильніша та улюблена робота, бо вона пов'язана з його власною історією.

Пісні, що увійшли до нового альбому, за словами ексдружини, дуже ліричні та романтичні. Це кардинально інший стиль, до якого фанати Потапа не звикли. Пісня "Екзорцизм", за словами музиканта, про любов і почуття, які роблять людину сильнішою і кращою.

Потап написав, що любов здатна приборкати та вигнати з тіла бісів і демонів, вона зцілює. Видно Потап в новий альбом і композиції вклав свої емоції та частинку душі. Можна припустити, що багато пісень було написано Потапом для його дружини Насті Каменських.

Ірина Горова. Фото: сторіс Instagram

Раніше портал "Стіна" повідомляв, що поки Потап з ексдружиною Іриною записували новий кліп, Настя виклала відео, на якому з келихом в руці показала свої розваги з подружкою.

Також ми писали, що Настя Каменських відверто поділилася проблемами з Потапом і добре ладнає з його сином Андрієм.

Нагадуємо, що Настя Каменських на недавньому відео з'явилася в компанії не Потапа, а блакитноокого чоловіка, заінтригувавши передплатників.