Поп-діва української естради підкорила публіку ефектним вбранням

Ефектна красуня Злата Огневич розбурхала Мережі серією гарячих знімків. Головна героїня нового сезону популярного проєкту "Холостячка" показала, як проводить перші дні літа. Яскравими фото співачка поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Злата Огневич. Фото: скріншот Youtube-відео

Талановита виконавиця Злата Огневич не перестає радувати своїх відданих шанувальників приємними сюрпризами. Нещодавно артистка українського шоу-бізнесу зізналася, що зовсім скоро вона представить новий сингл, на який вже зняла провокаційне і яскраве відео в сонячній Туреччині.

Злата пообіцяла, що нова пісня буде справжнім хітом цього літа. У це нескладно повірити, оскільки майже всі пісні української співачки не перестають звучати з усіх радіостанцій та на кращих музичних телеканалах. Ну а поки новий трек на стадії доопрацювання, Огневич поділилася з шанувальниками ефектними знімками з нової фотосесії.

Харизматична брюнетка покрасувалась перед об'єктивом камери в карколомному літньому сарафані на тоненьких бретельках. Ефектний наряд з лимонами ідеально підкреслив шикарну фігуру красуні, що оцінити можна було не тільки витончені вигини тіла, а й пружні форми красуні.

Щоб додати пікантності у свій літній образ співачка взяла в руки кислий фрукт і пограла з ним. Артистка граціозно задерла ніжку і спробувала вичавити всі соки з соковитого лимона. Знімки з фотосесії вийшли просто чудові, що відірватися від них не вистачить сил.

Раніше інформаційний портал Стіна повідомляв, що Злата Огневич продемонструвала пружні форми в ефектному вбранні. В захваті навіть Остапчук.

Також портал Стіна повідомляв, що Настя Каменських розбурхала публіку, опублікувавши гаряче фото, на якому позує в ефектному вбранні.

Крім цього Стіна повідомляв про те, що Ксенія Мішина та Олександр Еллерт розповіли всю правду про свої тривалі стосунки.