Олю Полякову не впізнати в новому образі

Співачка Оля Полякова вважається однією з найпривабливіших жінок українського шоу-бізнесу. Вона володіє всіма модельними параметрами і яскравою зовнішністю. Нещодавно Оля їздила до Туреччини. Виявилося, що там вона не тільки відпочивала, але і пройшла "процедури". В результаті її тепер не впізнати, співачку можна сплутати з колегою по сцені Іриною Білик. Відео з Олею Поляковою з'явилося в Instagram.

Оля Полякова.  Фото: скріншот YouTube-відео
Оля Полякова. Фото: скріншот YouTube-відео

Оля володіє не тільки унікальним голосом, вона ще й любить хвалитися, що у неї найдовші ніжки. Поруч зі своєю старшою дочкою Машею співачка виглядає не її мамою, а старшою сестрою.

"Королева ночі" дуже молодо виглядає і тому, їй нема потреби користуватися популярними нині процедурами, як збільшення губ і вилиць. Однак, саме з такою зміненою зовнішність і з'явилася співачка.

Відразу може здатися, що це і не "Суперблондинка", а інша відома українцям співачка Ірина Білик. Але якщо Оля вирішила розважитися і випробувала популярну в соціальній мережі маску, то в Ірини зміни в зовнішності викликані роботою професіоналів.

Оля вирішила ще й похвалитися своїм почуттям гумору, у відео захоплюючись своїм новим виглядом і набутими формами. Вона зазначила, що нібито за цими процедурами й літала в Туреччину.

Звичайно, шанувальники відразу ж розгадали її обман. До слова, цей фільтр любить ще часто використовувати й телеведуча Леся Никитюк. Ці дві блондинки можуть змагатися не тільки в тому, у кого найкраще почуття гумору, а й довші ніжки.

Можливо, після перегляду сторіс Леді Ле, "Суперблондинка" і зважилася подивитися, як буде виглядати її обличчя з такими губами та вилицями.

Таким чином дівчата зможуть побачити, у що може перетворитися їх обличчя, якщо вони все ж наважаться зробити такі процедури.

Раніше портал "Стіна" повідомляв, що Оля Полякова похвалилася своїми кулінарними здібностями, молодша дочка Аліса відразу ж оцінила її праці.

Також ми писали, що Оля Полякова в відео показала, як проходить експеримент на дівчині для її нового кліпу.

Нагадаємо, що дочка Олі Полякової поділилася, що в зоряній сім'ї скоро станеться поповнення. Невже, співачка втретє стане мамою або ж вперше бабу