Злата Огневич привела в захват публіку, з'явившись в образі справжньої Кармен

Відома українська співачка Злата Огневич порадувала публіку жарким знімком в яскравому вбранні. Головна героїня нового сезону популярного проєкту "Холостячка" показала, за яку красуню зможуть поборотися українські чоловіки. Новий знімок артистка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Злата Огневич. Фото: скріншот Youtube-відео

Зовсім недавно українські телеглядачі дізналися, що новою "холостячкою" стане поп-діва української естради Злата Огневич. У свої 35 років артистка досягла великих успіхів в кар'єрі, проте створити сім'ю дівчині поки не вдалося. Щоб нарешті влаштувати своє особисте життя, співачка погодилася стати учасницею телевізійного проєкту, і перевірити своє везіння на очах у всієї країни.

Поки невідомо, які чоловіки будуть боротися за серце спекотної брюнетки, але ось Злата вже почала готуватися до незабутніх побаченнями. У перший же день літа Огневич похвалилася ефектним знімком з нової фотосесії, на якому позує в образі темпераментної спокусниці.
Перед об'єктивом камери, співачка з'явилася в яскравому костюмі червоного кольору, який складався з мініатюрного топіка і напівпрозорої спідниці. Ефектний наряд ідеально підкреслив шикарну фігуру Злати, якій можна тільки позаздрити. Дівчина граціозно підняла свою ніжку, Покрасувавшись пружними формами жіночого тіла.


Підкреслити свій карколомний образ улюблениця мільйонів вирішила незвичайною зачіскою. Своє каштанове волосся артистка підібрала в мальвінку, підв'язавши частину пряд червоною хусткою. Образ співачки звичайно ж припав до душі аудиторії.Навіть одружений телеведучий Володимир Остапчук не зміг встояти перед такою красунею, і можливо, що навіть в таємниці від дружини лайкнув фото Злати.

Раніше інформаційний портал Стіна повідомляв, що Ксенія Мішина та Олександр Еллерт розповіли всю правду про свої тривалі стосунки.

Також портал Стіна повідомляв, що Настя Каменських розбурхала публіку, опублікувавши гаряче фото, на якому позує в ефектному вбранні.

Крім цього Стіна повідомляв про те, що Леся Никитюк покрасувалась перед камерою в пікантному образі справжньої русалки.