Артистка Наталя Могилевська зробила важливу заяву

Українська артистка часто ділиться своїми кадрами в соціальній мережі. При цьому вона нерідко ділиться з шанувальниками своїми думками на різні теми. Однак цього разу зірка звернулася з важливою заявою і проханням про допомогу. Така публікація з'явилася на її сторінці в мікроблозі.

Наталя Могилевськая. Фото: YouTube, скрін
Наталя Могилевськая. Фото: YouTube, скрін

На фотографії, яку опублікувала Могилевська, вона позує в стильному брючному костюмі рожевого кольору з декольте. При цьому волосся артистка зібрала в акуратний пучок, а очі приховала під модними сонцезахисними окулярами. Свій образ виконавиця доповнила маленькою сумочкою білого кольору. У своїй публікації артистка вирішила попросити про допомогу у шанувальників.

За словами зірки, вона зараз знаходиться в пошуках асистента. Основних вимог Наталя так і не назвала, проте вказала потрібний вік кандидатів: старше 40 років. Шанувальників артистка попросила зробити репост цього повідомлення. Ймовірно, для того, щоб якомога більше людей побачили вакансію.

Варто відзначити, що раніше Могилевська вже приймала резюме на подібні посади. Тоді в соціальній мережі вона написала про те, що часто бачить скарги про те, що нібито немає роботи і грошей, але коли вона запропонувала вакансію - більшість тих, хто надіслав відгук, були якраз вже успішними людьми з роботою. На думку артистки, можуть заважати лінь або ж просто відсутність віри в себе.

Зараз же зірка знову в пошуках. Так що шанувальники можуть сміливо відправляти резюме на пошту av@talant.ua. Хто знає, раптом комусь із фанатів пощастить працювати на свого кумира. Зрештою, хто не ризикує - той не п'є шампанського.

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що співачка Настя Каменських показала шанувальникам ексклюзивні кадри зі зйомок нового кліпу. Перед камерою артистка позувала в спокусливій вбранні.

Також повідомлялося, що українська телеведуча Леся Никитюк опублікувала в соціальній мережі нові фотографії з Туреччини. У кадрі зірка демонструє шикарну фігуру в купальнику.

Крім того, відома співачка Ані Лорак поділилася жаркими знімками в соціальній мережі. Цього разу артистка позувала перед камерою в спокусливій купальнику з леопардовим принтом.