Даша Астаф'єва похвалилася шикарними формами

Співачка, актриса і модель Даша Астаф'єва порадувала своїх підписників знімком у відвертому вбранні. На дівчині колготки в сіточку і тонкі мотузочки замість білизни. Фото з'явилося в сторіс Instagram Даші та напевно зведе з розуму чоловіків.

Даша Астаф'єва. Фото: скріншот YouTube-відео
Даша Астаф'єва. Фото: скріншот YouTube-відео

Даша починала свою кар'єру в групі "Nikita", але одного разу спробувавши себе в ролі моделі, дівчина вже не уявляє свого життя без зйомок.

Кожне нове фото викликає море емоцій у підписників, особливо у чоловіків. Даша не соромиться брати участь в самих відвертих фотосесіях. Нинішній наряд на ній можна назвати скромним.

Дівчина позує в повний зріст, зверху на Даші чорна вільна блузка, що закриває її форми. Вся увага звернена на її "п'яту" точку, адже Даша позує зі спини.

Вона стоїть в чорних панчохах в сіточку, а також в крихітних бікіні, що складаються з мотузочок замість нормальної білизни. Великі кільця-сережки та локони надали її образу пікантності.

До цього дівчина виставила в сторіс ще більш відверте фото. Можна сказати, вона практично стоїть гола, накинувши на своє розкішне тіло стильний плащ. Оскільки одна частина тіла виставлена напоказ, зрозуміло, що на ній немає геть білизни. Без сумніву, таке відверте фото здатне знести голову чоловікам.

Але як би Даші не подобалося позувати для фотографів, вона ще продовжує розвивати свою співочу кар'єру, а також зніматися в кіно. Дівчина не боїться пробувати свої сили в різних видах творчості.

Не так давно вона ще й стала малювати та зізналася, що коли приступає до роботи, то залишається повністю без одягу. На думку Даші, щоб створити картину, потрібно повністю оголитися, не тільки відкрити душу, а й тіло.

Дівчина вважає, що так більше гостро реагує на те, що її оточує і таким способом легше передавати свої емоції.

Даша Астаф'єва. Фото: скрін Instagram-сторіс

Раніше портал "Стіна" повідомляв, що Даша Астаф'єва поділилася пікантним знімком з відпочинку, який проводила в Туреччині.

Також ми писали, що Даша Астаф'єва позувала у відвертому купальнику тілесного кольору після лазні.

Нагадуємо, що 56-річна скрипалька Ассія Ахат похвалилася ідеальними формами в купальнику, про таку постать в її віці багато хто може тільки мріяти.