Знаменитість буквально розбурхала фанатів черговим відеороликом

Відома українська співачка, голос якої чарує, а апетитні форми заворожують, Даша Астаф'єва знову приємно здивувала своїх відданих шанувальників, опублікувавши в сторіз в соціальній мережі Instagram, цікаве відео, яке буквально розбурхало фантазію чоловіків. Красуня, звичайно, завжди викладає у себе на сторінці щось цікаве, але найбільше фанати в захваті саме від таких відвертих фото і відео.

Даша Астафьєва.  Фото: скріншот YouTube-відео
Даша Астафьєва. Фото: скріншот YouTube-відео

Варто відзначити, що Дашу всі прекрасно знають, як дуже талановиту співачку, сценічні образи якої завжди яскраві та ефектні. А ось її форми - це взагалі щось, адже від них просто неможливо відвести погляд.

Нещодавно у себе в соціальній мережі в сторіз, панянка опублікувала дуже цікаве відео, дивлячись на яке багатьох підписників буквально кинуло в жар. На її розкішній фігурці була надіта яскрава помаранчева сорочка, яка тільки так розвивалася на вітрі, і фанатам навіть вдалося прекрасно розглянути все, що було під нею. А саме, темний роздільний купальник, ліфчик якого настільки щільно обтягав її пишні принади, що складалося враження, що вони ось-ось з нього вискочать.

Волосся дівчини при цьому були розпущені та сповзали по ніжним жіночним плечах Даші, продовжуючи, таким чином, і далі зачаровувати підписників сильної статі. Варто відзначити, що на милому личку панянки не було ні краплі макіяжу, а ось доповнила свій ефектний образ знаменитість сонцезахисними окулярами в цікавій світлій оправі.

Також увагу передплатники помітили і невеликі сережки, які красувалася в її милих вушках.

Даша Астафьева. Фото: скріншот Instagram

Неможливо було і не оцінити прекрасного пейзажу, який розкинувся за спиною красуні.

Захоплені її красою шанувальники, ще довго переглядали ролик, щоб довше намилуватися чарівною красою і жіночними вигинами і опуклостями своєї улюблениці.

Даша Астафьева. Фото: скріншот Instagram

Раніше Стіна писала, що відома співачка Настя Каменських вразила своїх шанувальників цікавим відео, на якому була сама, а разом зі своїм чоловіком Потапом.

Також Стіна повідомляла, що українська співачка Тіна Кароль зачарувала шанувальників ефектним знімком, на якому була зображена в дуже цікавій позі.

Крім того, Стіна розповідала, що знаменита співачка Ані Лорак буквально розбурхала фантазію фанатів черговим відвертим знімком.