Як виявилося, заняття спортом даються українській телеведучій нелегко

Популярна українська телеведуча і блогер Леся Никитюк частенько радує своїх шанувальників фото і відео в соціальних мережах. Фанати люблять її не тільки за красу, а й за відмінний гумор, яким пронизана більшість її публікацій. В одному з останніх роликів, викладених на сторінці зірки в соціальній мережі Instagram Никитюк показала, як займається в спортзалі.

Леся Никитюк. Фото: скриншот YouTube-видео
Леся Никитюк. Фото: скриншот YouTube-видео

Ролик починається з підготовки знаменитості до походу в спортзал - із серйозним обличчям вона натягує спортивні синьо-зелені лосини й поправляє такого ж забарвлення топ. На тлі грає заводна мелодія з "Місії нездійсненна" і на завершення зборів Леся взуває кросівки, одягає вітровку і, повісивши на плече рюкзак, прямує до виходу з квартири. Її волосся розпущене і вільно скачується по плечах, а на носі красуються великі сонцезахисні окуляри.

Далі у знаменитості починаються "проблеми" - підійшовши до прозорих дверей, що вели в спортзал, вона з усього розмаху стукається об неї лобом. Потім вона безуспішно намагається увійти, смикаючи двері та в кінці сповзає по них, смачно приклавшись обличчям.

Зрештою Никитюк все ж проходить через злощасні двері і потім слідують кадри її наполегливих занять, яким позаздрила б і Волочкова. Леся старанно займається на вело- і гребному тренажері і по її задоволеному виразу обличчя видно, що вона отримує від цього задоволення.

Шанувальники зіркової телеведучої прийшли в захват від публікації їх улюблениці. Вони почали навперебій розхвалювати Лесю Никитюк, обсипати її компліментами й теплими словами. Були й такі, хто жартома пропонував їй не займатися спортом, а йти замість цього пити пиво, і залишається сподіватися, що знаменитість все ж вважала за краще тренування.

Як писав портал Стіна, пустунка Леся Никитюк показала як проводить час на відпочинку, пустуючи в басейні, фігурка чудова.

Раніше Стіна інформувала, що Леся Никитюк фотографію в купальнику, на яку прореагували безліч шанувальників.

Нагадаємо, персики на заході на фотографії Лесі Никитюк привернули увагу українців, тут ще не дозріли.