Українська співачка здивувала шанувальників різкими змінами в зовнішності

Відома артистка Наталя Могилевська завжди знала, як здивувати своїх шанувальників. Робить вона це не тільки новими хітами, але і несподіваними образами. Цього разу на своїй сторінці в соціальній мережі зірка українського шоу-бізнесу опублікувала знімок, на якому вона позує абсолютно без волосся.

Наталя  Могілевська. Фото: YouTube, скрін
Наталя Могілевська. Фото: YouTube, скрін

На новій фотографії артистка позує в короткій сукні на тонких бретелях, які оголюють її плечі. При цьому неможливо відірвати погляд від стрункої фігури зірки. Однак, звичайно, найбільше приковує увагу саме лисина. У своїй публікації артистка написала про те, що вона здалася і вирішила нічого не чекати, а зробити все відразу. Тут йдеться про такі зміни в іміджі.

Причина, як виявилося, в спортивному парі. Справа в тому, що останнім часом зірка ще більше взялася за спорт, хоч і довгі роки вона активно займається танцями. Незважаючи на струнку фігуру, Могилевська, судячи з усього, захотіла ще більше поліпшити свою форму. За допомогою вона звернулася до відомого тренеру Аніті Луценко.

На своїй сторінці в соціальній мережі фітнес-інструктор написала, що Наталя погодилася на участь в марафоні. Суть полягає в тому, що до 26 червня Могилевська повинна скинути 4 кілограми. Якщо ж цього не станеться, то вона повинна поголитися налисо. На знімку з Луценком Могилевська позує з волоссям. Так що лисина - це, скоріше, фотошоп, яким зірка намагалася приміряти можливі зміни.

Однак віддані шанувальники впевнені, що їхній кумир не стане голитися наголо. Передплатники стали писати, що Наташа - боєць і обов'язково впорається. Крім того, звичайно, багато хто став міркувати, чи йде співачці в принципі такий образ.

«Вам не йде лисина», «Та ні, Наташа Ви боєць, Ви переможете. Хоча .... красу нічим не зіпсуєш, навіть відсутністю волосся », - пишуть шанувальники артистки в коментарях під її новим фото.

Коментарі шанувальників

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що українська співачка Надя Дорофєєва зачарувала шанувальників новим образом на прем'єрі фільму про Монатіка. У мережі з'явилися яскраві знімки артистки з чоловіком.

Також повідомлялося, що українська співачка Настя Каменських показала шанувальникам, ніж вони з Потапом займаються вранці. Передплатники в повному захваті від сили волі артистки.

Крім того, в мережі з'явилися нові спокусливі кадри поп-діви Тіни Кароль. На свіжих знімках вона позує в короткому вбранні, оголює її стрункі ноги.