На ринку "Столичний" тривають спроби рейдерського захоплення

Жителі столиці України стривожені, через те, що на одному з міських ринків неспокійно. Очевидці повідомляють, що на місце події вже прибули правоохоронні органи. Але агресори пішли куди далі, і пригнали бронетехніку. Про це повідомляється на сторінці Klymenko Time в Facebook.

Поліція піднята за тривогою. Фото: скріншот Youtube-відео



Стало відомо, що інцидент стався на території київського ринку під назвою "Столичний" ще вранці, 3 червня. На цей час орендарі намагаються підписати нові договори з двома компаніями, яким безпосередньо належить ринкова площа. В адміністрації відзначили, що одна зі сторін самого конфлікту перешкоджає нормальній роботі.

У ранковий час, в "Столичному" були провокації, так на територію ринку прибули невідомі люди в балаклавах з сокирами, кувалдами й ломами. Агресивно налаштовані люди привезли з собою також сходи, за допомогою яких піднялися на дах будівлі, і проломили її. Таким чином, проникнули всередину.

На місце події були викликані представники правоохоронних органів. Однак провокаторів навіть поліція не зупинила і вони продовжили свої дії. На цю мить вдалося затримати кількох учасників безладу.

Згідно з останніми даними, одна зі сторін конфлікту пригнала на територію ринку бронетехніку, за допомогою якої збирається знову штурмувати ринок. Активних дій поки не спостерігається, але поліція готується до чергових сутичок. Щоб не допустити штурму технікою, вхід на ринок перекритий службовим автобусом.

За попередніми даними, ринок "Столичний" буде закритий до моменту укладення нових договорів.

Раніше інформаційний портал Стіна повідомляв, що Київ опинився під жорстоким ударом непогоди. Жителі столиці України дотепер оговтуються після такого сюрпризу від погоди.

Також портал Стіна повідомляв, що в Кабінеті міністрів ввели нові вимоги до територіальних розташувань ЦНАП.

Крім цього Стіна повідомляв про те, що українцям розповіли, в яких випадках можна отримати відмову на призначення субсидії.