Леся Нкітюк зіпсувала обличчя "інста-ботоксом", ставши схожою на Повалій, Білик і Покрещук

Леся Нікітюк, одна з найулюбленіших телеведучих в українців, обожнює веселити шанувальників своїми фото і відео історіями в Instgaram. Як відомо, у Лесі з'явилася "нова накачана ботоксом версія", і все завдяки Інста-масці, в якій Никитюк любить з'являтися перед своїми шанувальниками.

Цей раз не став винятком, Леся знову перетворилася в губасту красуню, заспівавши під хіт Валерія Меладдзе. Леся з'явилася перед фанатами в білій сорочці поверх топіка молочного відтінку. Підкреслити свої нескінченні ніжки Леся вирішила за допомогою шортиків салатового кольору. А на голову дівчина одягла темну панамку.

Леся Никитюк. Фото: скріншот Instagram

Поки Меладзе співав "дівчатам з вищого суспільства важко уникнути самотності", Леся намагалася якомога ширше артикулювати, що ні викликало складності, бо маска на губах надавала гротескного зображення відео.

Леся Никитюк. Фото: скріншот Instagram

У багатьох шанувальників відео викликає веселі емоції. Про те, що її відео піднімають настрій, а жарти стають вірусними, було сказано не один раз в постах під її фото і відео.

Леся Никитюк. Фото: скріншот Instagram

Чого вартий її недавній пост про те, як зірка вирішила з розгону "осідлати" надувного поні. Леся показала як стрибає на поні в басейн і кожен раз пірнає в воду, не стримуючись на надувному іграшковому коні.

Шанувальники завжди бурхливо реагують на пости Никитюк. Вони пишуть коментарі, і часто відплачують телеведучій за гумор бешкетними жартами.

Як писав портал Стіна, пустунка Леся Никитюк показала як проводить час на відпочинку, пустуючи в басейні, фігурка чудова.

Раніше Стіна інформувала, що Леся Никитюк фотографію в купальнику, на яку прореагували безліч шанувальників.

Нагадаємо, персики на заході на фотографії Лесі Никитюк привернули увагу українців, тут ще не дозріли.