Максим Галкін опублікував зворушливе відео з дочкою Лізою

1 червня, в Міжнародний день захисту дітей, відомий артист Максим Галкін показав своїм "фанатам" обожнену дочку Лізу, розмістивши короткий ролик у своєму офіційному Instagram-акаунті.

Максим Галкин. Фото: скриншот YouTube-видео.
Максим Галкин. Фото: скриншот YouTube-видео.

Відзначимо, що відеозапис не є свіжим, а зафільмован кілька років тому, коли Лізоньці тільки виповнилося 3,5 роки. У кадрі крихітна Ліза Галкіна, спершись на рожево-фіолетовий дитячий велосипед, тримає в одній руці ранню квітку кульбаби, на яку присіло відпочивати втомлене "сонечко". Найцікавіше, що Ліза звернулася до папи Максима з проханням негайно піти додому, щоб здивувати "сонечком" і маму, але комаха щось відчула і вирішила полетіти раніше.

Безумовно, таке несподіване подія сильно засмутила 3,5-річну крихту Лізу, від чого вона навіть гірко розплакалася. Але досвідчений тато поспішив заспокоїти дівчинку, запевнивши, що він неодмінно покаже дочки таємне місце, в якому мешкають всі "сонечка". Після таких слів Ліза миттєво перестала ридати та відправилася слідом за своїм батьком на інший дитячий ігровий майданчик.

Поціновувачі творчості російського пародиста, та його не менш талановитої дружини, відреагували на комічність і зворушливість ситуації, написавши в коментарях під відеозаписом: "Ну який чудова дитина Скільки любові та доброти прищеплюється дітям!", "Господи ну що за чудо, мамі вона не показала ... Полетіла до своїх хлоп'ята ... БОЖЕ "," Спасибі Вам величезне за ті відео, якими ви ділитеся з нами. ви приклад для наслідування всім молодим батькам, а ми, всі ваші передплатники, просто розчулюємось, отримуємо масу позитивних емоцій, переглядаючи ваші відео. Міцного здоров'я вам всім ".

Комментарии. Фото: скриншот instagram.com/maxgalkinru
Комментарии. Фото: скриншот instagram.com/maxgalkinru

До слова, раніше "Стіна" розповідала про те, що Алла Пугачова згадала молодість, показавши архівне фото з молодим Кузьміним.

Також раніше наш портал повідомляв про те, що в Мережу потрапили нові фото Алли Пугачової та Максима Галкіна.

А до цього ми писали про те, що Максим Галкін зняв для Пугачової відео, в якому показав забави дітей Лізи та Гаррі.