Співачка Тіна Кароль показала спокусливі фото з ліжка

Українська співачка Тіна Кароль часто радує своїх шанувальників новими кадрами в соціальній мережі. При цьому артистка не проти експериментувати з образами. Цього разу на своїй сторінці в соціальній мережі показала постільні нові постільні знімки.

Тіна Кароль. Фото: YouTube, скрін
Тіна Кароль. Фото: YouTube, скрін

У кадрі артистка позує в білосніжній сорочці, яку вона вирішила відчинити. Крім того, неможливо не звернути уваги на білий облягаючий топ, який ідеально підкреслює жіночні форми зірки. При цьому на одних фотографіях співачка з розпущеним хвилястим волоссям, а на інших - вона зробила акуратний хвостик, залишивши кілька локонів, які спадають на її обличчя.

Макіяж Тіна Кароль вибрала дуже ніжний. В результаті образ вийде і спокусливим, і досить природним. Особливо на фотографіях, де артистка прикриває своє тіло ковдрою. Як виявилося, такими знімками артистка поділилася не просто так. Справа в тому, що поп-діва українського шоу-бізнесу взяла участь в розробці постільної білизни. До слова, за останні роки вона чимало здивувала шанувальників: була червона помада від Тіни, після - туфлі, колготки і тепер постільна білизна. Видно, що артистка активно експериментує в своїй творчості, і стосується це не тільки музики.

Що стосується творчості, то і тут відбуваються зміни. За словами Тіни Кароль, її новий альбом «Красиво» став ребрендингом. Якщо раніше шанувальники частіше бачили артистку в ліриці, то тепер на сцені і в кліпах це «вибухова красуня», яка демонструє силу духу і незалежність. Залишається тільки гадати, чому ж артистка здивує шанувальників в наступний раз.

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що українська співачка Настя Каменських показала, що робила у вихідний з Потапом і найкращою подругою. Шанувальники в захваті від нових кадрів артистки.

Також повідомлялося, що українська телеведуча Леся Никитюк здивувала шанувальників новими сміливими фото. Артистка показала кадри, на яких вона позує у спокусливій купальнику.

Крім того, в мережі показали, якою була співачка Надя Дорофєєва в дитинстві. Шанувальники можуть побачити, як екс-солістка «Время и Стекло» змінювалася з роками.