Гумористка вразила фанатів черговим кумедним роликом

Відома гумористка, і просто чарівна красуня, зірка "Жіночого Кварталу" Тетяна Песик, постійно радує своїх шанувальників різними позитивними публікаціями, які чудово підіймають настрій усім їм, адже дівчина завжди знає, як і коли краще з чогось пожартувати. Ось і цього разу у себе в соціальній мережі Instagram артистка виклала коротеньке відео, яке і вразило багатьох її фанатів.

Татьяна Песык.  Фото: скриншот YouTube-видео
Татьяна Песык. Фото: скриншот YouTube-видео

Отже, у своєму Stories Тетяна, як завжди, з гумором, продемонструвала те, що тримає зараз у руках справжній скарб, а саме – яйця. Адже з огляду на нинішні ціни на них вони дійсно для більшості, начебто "золоті", тобто не по кишені.

На відео, яке записала Тетяна, чудово видно те, що сидить перед об'єктивом камери красуня в одному халатику, а в руках тримає лоток із яйцями. У той час сама ж чоловічим голосом каже – "Що ви зараз бачите перед собою? – це скарб!" Зрозуміло, що голос за кадром не її, просто вона так уміло змонтувала ролик, що виглядає це так, ніби в артистки змінився тембр голосу. Ну, що тут скажеш? Адже вона і справді дуже талановита дівчина, причому в усьому, до того ж, ще й чарівна багатогранна особистість.

Дане відео, безумовно, справило на всіх її шанувальників лише позитивне враження, незважаючи на те, що ціни на яйця і справді на сьогодні, як на щось дорогоцінне. Адже всі вони чудово знають, що красуня, як завжди, пожартувала з вартості даного продукту.

Увага! Якщо ви помітили рух ворожої техніки або бензовозів, негайно повідомляйте про це за допомогою телеграм-бота: @stop_russian_war_bot . Також про переміщення ворога можна повідомляти в додатку "Дія".

У жодному разі не розповсюджуйте інформацію про пересування українських військ, техніки, загонів ТерОборони, не повідомляйте, куди ворог потрапив ракетами в режимі реального часу. Нагадуємо, за це запроваджено кримінальну відповідальність.

Отримуйте інформацію наскільки можна тільки від офіційних державних служб України.

Нагадаємо, що українців закликають запасатися свічками через можливі "віялові" відключення електрики взимку .

Також повідомлялося, що Європейський Союз узгодив новий пакет санкцій проти країни-агресора .

Крім того, ЗСУ розпочали деокупацію Луганської області – перші населені пункти вже звільнені .