Катерина Кухар здивувала українців загадковим посланням

Відома балерина Катерина Кухар любить показувати українцям свої фото та відео, розповідаючи таким чином не тільки про роботу і творчі успіхи, а й про особисте життя. Фото в автомобілі Катерина Кухар розмістила в сторіс на Instagram.

Катерина Кухар. Фото: скріншот Youtube
Катерина Кухар. Фото: скріншот Youtube

На Селфі балерина показала свій концертний макіяж, вона сидить в автомобілі, в квітчастому коротенькому міні платті синього, білого і блакитного відтінків. Катерина задумливо дивиться в камеру, зачаровуючи своїми гарними очима, на які вирішила акцентувати увагу.

Відомо, що Катерина Кухар обожнює яскраві і помітні вбрання, тим більше, що на витонченій фігурі балерини будь-яке вбрання сидить ідеально.

Своє фото зірка підписала досить загадково, словами з пісні Світлани Лободи: "Без тебе, холодно, а з тобою, я немов горю в пеклі ..."

Катерина Кухар. Фото скріншот Instagram

Знаменитість часто розповідає, чим їй доводиться займатися, крім як танцювати в парі зі своїм чоловіком. У кількох сторіс зірка запрошує дівчаток і особливо хлопчиків вступати в балетний коледж, яким Катерина Кухар стала завідувати з минулого року.

Вона попросила батьків приводити своїх синів, у яких є мінімальні задатки до бальних танців, через те, що в коледжі відчувається нестача саме хлопчиків.

Катерина Кухар. Фото скріншот Instagram

Також балерина показала, як була присутня на заході присвяченому кіно і "встигла вручити премію за "Краще дитяче кіно".

Відомо, що Катерина разом зі своїм чоловіком, танцюристом балету Олександром Стояновим, виховує двох дітей - хлопчика і дівчинку. Пара часто їздить відпочивати на море, не забуваючи дарувати своїм шанувальникам екзотичні фото з усіх куточків, де тільки їм довелося побувати. Однією з таких спільних фото Катерина поділилася в День захисту дітей в instagarm:

Як писав портал Стіна, ексхолостячка Ксенія Мішина показала фото з красивим чоловіком, і зізналася про "хімії" на знімальному майданчику.

Раніше Стіна інформувала, що Катерина Кухар та її чоловік Олександр зізналися, що їм доведеться відкласти концерти заплановані на 2 і 3 червня, через хворобу учасників трупи.

Нагадаємо, граціозна пустунка Леся Никитюк подражнила українців спокусливими формами в розкішному купальнику.