Інформація про найвигідніші пропозиції двох великих мобільних операторів

У наш час складно уявити своє існування без мобільного телефону - ми всі звикли спілкуватися, слухати музику, робити фото та дивитися відео на своїх гаджетах. На догоду потребам кожного абонента, мобільні оператори України запускають різні тарифні плани, роблячи акцент на ті чи інші послуги, а з огляду на, що компаній в нашій країні не так вже й багато, то і конкуренція між ними серйозна. Про те, у кого найвигідніші тарифні плани - у Київстар або у Vodafone, розбирався Gsminfo.

Магазин Киевстар. Фото: скриншот YouTube-видео
Магазин Киевстар. Фото: скриншот YouTube-видео

Що стосується Київстар, то кращими пропозиціями є:

  • Smart. За 150 грн на місяць абонент отримує 12 гігабайтів інтернету, а також безлімітний доступ до соціальних мереж. Крім того, можна без обмежень дивитися відео в Twitch і грати в деякі ігри. Також "на борту" 120 хвилин на інші мобільні оператори та за кордон, а також 120 СМС по Україні.
  • Київстар сім'я. За 100 гривень клієнту нададуть 6 гігабайтів інтернету і безліміт на соцмережі та освітні платформи. У мережі дзвінки не обмежені, а на інші оператори та за кордон даються 60 хвилин, а також 60 СМС по Україні.
  • Дзвінки для батьків. 60 гривень на місяць і абонент отримує всього 100 мегабайтів інтернету, але без обмежень на соцмережі. На номери Київстар дзвінки не обмежені, а на інші оператори - 60 копійок за хвилину. 10 СМС обійдуться в 3 гривні.

Серед пропозицій від Vodafone варто виділити:

  • Red M. За 130 гривень абоненти отримують 12 Гб інтернету на місяць, 150 СМС і безліміт в мережі. Дзвінки за кордон обійдуться в 10 грн за 10 хвилин.
  • SuperNet Start. 110 гривень на місяць дадуть 5 Гб інтернету, але від нього можна відмовитися, що знизить вартість пакета до 90 грн. Дзвінки всередині мережі безкоштовні, а за кордон дається 50 хвилин. За 1,5 гривні в день можна докупити 50 СМС.
  • Joice базовий. За 120 грн абонент отримує 6 Гб інтернету, безліміт на соцмережі та деякі музичні сервіси. На дзвінки на будь-які номери дається 600 хвилин, а 10 хвилин дзвінків за кордон обійдуться в 10 гривень. Також за 1,5 гривні можна купити пакет з 50 СМС на добу.

До слова, раніше "Стіна" розповідала про корисну функцію, яка допоможе залишити в цілості й схоронності всі дані, що знаходяться в особистих чатах Viber.

Також раніше наш портал повідомляв про те, що "Київстар" не підійматиме тарифи для своїх абонентів, але тільки тимчасово.

А до цього ми писали про те, що в "Vodafone" повідомили, хто зможе користуватися безплатним мобільним зв'язком.