Катерина Павленко розповіла, що пов'язує її з Давидом Даміано

Зовсім недавно в Роттердамі пройшов грандіозний фінал пісенного конкурсу "Євробачення-2021". Цього року Україну представляла група Go-A. Неординарні музиканти підкорили публіку своїм індивідуальним стилем і харизмою, тому зайняли 5 місце. А ось переможцями конкурсу стали італійська рок-група Måneskin. У зв'язку з трохи схожим стилем, італійці та українці дуже здружилися. Тому в Мережі вже з'явилися інформація про роман солістів рок-колективів. Про це повідомляє інформаційний портал Vogue.

Солістка гурту GO_A. Фото: скріншот Youtube-відео

Під час своєї фотосесії та інтерв'ю фронт вумен української групи розповіла, звідки з'явилися чутки про її роман з Давидом Даміано. Катерина Павленко заявила, що не перебуває у відносинах з харизматичним італійцем. Подібні чутки з'явилися після того, як дівчина поділилася спільним знімком в закритому чаті слухачів.

Солістка групи Go-A прекрасно розуміє природу таких вигадок, оскільки виконавці дуже схожі по музичному стилю і зовнішньому образу. Однак така вампірська парочка існує тільки на просторах Інтернету, в житті музикантів пов'язує тільки теплі спогади про незабутній конкурс.

Попри те, що Давид Даміано тільки друг для Катерини, є інформація, що, будучи на конкурсі, солісти обговорили спільний проєкт. Можливо, що незабаром слухачі зможуть насолодитися вибуховим треком від своїх улюбленців.

Також Павленко у своєму інтерв'ю додала, що після "Євробачення" група стала набагато популярніше. Аудиторія дуже розширилася, оскільки їх пісні тепер на слуху не тільки у дорослих, а й у підлітків.

Раніше інформаційний портал Стіна повідомляв, що відомий по всій Європі хіт української групи Go_A потрапив в топовий музичний чат Billboard.

Також портал Стіна повідомляв, що відома співачка Надя Дорофєєва показала шанувальникам, що ховається під тоненькою маєчкою.

Крім цього Стіна повідомляв про те, що Ані Лорак вразила публіку в зухвалому вбранні справжньої рок-зірки.