Екс-солістка «Время и Стекло» показала нові знімки в спокусливому вбранні

Останнім часом Надя Дорофєєва все частіше дивує своїх шанувальників новими образами при виході у світ. На цей на раз на фан-сторінці артистки з'явилися свіжі знімки зірки, де вона позує в неймовірно спокусливій вбранні.

Надя Дорофєєва. Фото: YouTube, скрін
Надя Дорофєєва. Фото: YouTube, скрін

Відомо, що такі знімки були зроблені на презентації документального фільму про українського артиста Діму Монатика. Співачка прийшла на прем'єру в темних штанах, короткому топі і шкіряній куртці. При цьому можна помітити стильну маленьку сумочку. Волосся артистка залишила розпущеним, а на її обличчі - легкий жіночний макіяж, без яскравих акцентів. Виглядає Дорофєєва в такому образі і спокусливо, і природно.

При цьому в Stories артистка опублікувала знімки, на яких її топ трохи приспущено і більше видно зона декольте. Тут помітно, що в області грудей є невеликі плями. Артистка запитала у шанувальників, чи є у них така проблема. За словами зірки, у неї такі плями можуть з'являтися, наприклад, коли вона нервує або злитися.

До слова, на заході з Дорофеєвої також був і її чоловік, відомий телеведучий і виконавець Володимир Дантес. У соціальній мережі він поділився спільними кадрами з дружиною. Звичайно, шанувальників порадували і окремими кадрами з Надею. На нових фотографіях артистка позує з великим букетом квітів. Цілком можливо, що троянди співачці піднесли віддані шанувальники, яким пощастило зустріти її на прем'єрі фільму.

Цікаво, що останнім часом співачка відмовляється від каблуків. Образи на публіці і на сцені стали частіше з кросівками та черевиками на низькій підошві. В інтерв'ю Каті Осадчій співачка пояснювала, що так вона відчуває себе спокусливий. Крім того, говорила Надя, після травми на шоу «Танці з зірками» каблуки для неї далеко не комфортні.

Надя Дорофєєва. Фото: Instagram

Надя Дорофєєва. Фото: Instagram

Надя Дорофєєва. Фото: Instagram

Надя Дорофєєва. Фото: Instagram

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що співачка Настя Каменських показала шанувальникам ексклюзивні кадри зі зйомок нового кліпу. Перед камерою артистка позувала в спокусливій вбранні.

Також повідомлялося, що українська телеведуча Леся Никитюк опублікувала в соціальній мережі нові фотографії з Туреччини. У кадрі зірка демонструє шикарну фігуру в купальнику.

Крім того, відома співачка Ані Лорак поділилася спокусливими знімками в соціальній мережі. Цього разу артистка позувала перед камерою в спокусливій купальнику з леопардовим принтом.