Лілія Ребрик похвалилася відмінною фізичною формою

Ведуча ранкового шоу на телеканалі "Україна", а також актриса Лілія Ребрик поділилася надихаючим фото. Вона показала ідеальний вертикальний шпагат, якому позаздрить навіть російська балерина Анастасія Волочкова. Знімком Лілія поділилася в Instagram.

Лілія Ребрик. Фото: скріншот YouTube-відео
Лілія Ребрик. Фото: скріншот YouTube-відео

Попри свій щільний графік, Лілія завжди знаходить час на фізичні вправи. Ось і цього разу вона поділилася, що в п'ятницю, 4 червня вона повинна вести прямий ефір ранкового шоу, потім у неї репетиція в театрі, а ще одним пунктом значиться - шпагат.

День у Лілії розписаний по хвилинах, але ж у неї є ще чоловік і дві чарівні дочки. Хоча напевно від такої зайнятості телеведуча приходить додому втомлена, але вона одного разу зізналася, що вже звикла жити в такому шаленому ритмі.

Досить часто Лілія ходить в спортивний зал і займається разом з чоловіком. До слова, він у неї танцюрист і хореограф. Власне, танці й звели пару. Лілія брала участь в шоу "Танці з зірками", а її партнером став Андрій Дикий, її нинішній чоловік.

З огляду на те, що Лілія майстер спорту з художньої гімнастики, вона знає, як тримати себе в формі. Судячи з фото, телеведуча може займатися спортом де завгодно, навіть на спортивному майданчику.

Саме там Лілія і продемонструвала свій ідеальний вертикальний шпагат. На телеведучій біла футболка і чорні легінси, а також рожеві кросівки. Телеведуча показала шпагат на сходах, тримаючись за них та посміхаючись на камеру.

Складно повірити дивлячись на цю струнку дівчину на фото, що Лілія недавно відзначила своє 40-річчя. Вона виглядає молодо, а також перебуває в прекрасній фізичній формі.

Це і відзначили численні підписники під фото. Відзначимо, що її шпагат і в підметки не годиться російської балерини Анастасії Волочкової, та від заздрості буде кусати лікті.

Багато шанувальників захоплюються Лілією, її оптимізмом, ставленням до життя і, звичайно ж, талантом.

Коментарі. Фото: Instagram

Раніше портал "Стіна" повідомляв, що Лілія Ребрик в спокусливій синьому приталеному платті та в білих шпильках з'явилася в ефірі програми.

Також ми писали, що Лілія Ребрик в День захисту дітей, 1 червня показала своїх дочок Діану і Поліну. Мама і дівчатка були одягнені в однакові наряди.

Нагадуємо, що Лілія Ребрик показала на фото свої почуття, які відчуває до чоловіка. Вони дуже красива пара.