Астрологи кажуть, що насправді періоди між затемненнями не такі вже й небезпечні

Аж до 10 червня поточного року на людей чекає цілий коридор затемнень і за словами астрологів, протягом цього часу можна планувати своє майбутнє, поправити здоров'я і позбутися від усього старого. Про це йдеться в статті газети "На дозвіллі" №22 (789) від 1 червня.

Солнце. Фото: скриншот YouTube-видео
Солнце. Фото: скриншот YouTube-видео

Всупереч тому, що більшість людей з тривогою ставляться до затемнень, фахівці стверджують, що вони несуть не тільки негатив. У 2021 році на людей очікують чотири затемнення - два сонячних і два місячних, причому перше місячне було 26 травня. 10 червня очікується кільцеве сонячне затемнення, яке триватиме 10-15 годин.

19 листопада в період з 8 до 14 годин відбудеться часткове місячне затемнення, а останнім затемненням в цьому році стане повне сонячне, яке ми побачимо 4 грудня в період часу з 7 до 11 годин. При цьому Сонце з Землею і Місяцем побудуються в одну лінію, після чого наша планета закриється тінню Місяця і небо потемніє.

Паузи між двома затемненням називають коридорами, і астрологи стверджують, що це гарний час для змін, оскільки можна планувати майбутнє на довгий час. Всупереч тому, що коридори, як правило є важкими періодами, в ці періоди ведеться успішна боротьба зі страхами, поганими думками, пороками й проблемами. У ці періоди рекомендується зайнятися прибиранням в будинку, думати про хороше, а також рвати відносини з людьми, що викликають негативні емоції, а також викидати непотрібні речі.

Також астрологи рекомендують зайнятися аналізом свого життя, подумати над допущеними помилками, але при цьому не радять говорити неправду. Слід уникати конфліктів, у зв'язку з чим намагайтеся уникати місць масового скупчення людей.

Позначиться цей період і на здоров'ї - загостряться всі хронічні захворювання, особливо у кого є проблеми з серцево-судинною, травною та нервовою системами. З цієї причини потрібно намагатися більше відпочивати, але при цьому якомога менше нервувати та рідше залишати будинок.

Фото газетної статті

Раніше портал "Стіна" повідомляв, що астрологи назвали, хто зі знаків зодіаку найбільший невдаха.

Також ми писали, що астролог Павло Глоба повідомив, кому в червні має добряче пощастити.

Нагадуємо, що астрологи повідомили, хто з усіх 12 знаків зодіаку найхитріший.