Ці продукти можуть нашкодити здоров'ю кожного

Всім відомо, щоб завжди залишатися здоровим, необхідно ретельно стежити за своїм харчуванням. Так медики назвали популярні продукти, від яких краще відмовитися чоловікам у віці +40. Про це повідомляє інформаційний портал Новини Ю.

Шкідливі продукти. Фото: скріншот Youtube-відео

З віком поступово сповільнюється обмін речовин людини, тому переступивши позначку за 40 років, представникам чоловічої статі краще б змінити свій звичний раціон. Фахівці відзначили, що з меню необхідно виключити ненатуральні підсолоджувачі.

На думку медиків вживання зайвого цукру може згубно вплинути на здоров'я всього організму. Найнебезпечнішими підсолоджувачами, які виробники отримують штучним шляхом, є аспартам і сукралоза. Необхідно добре вивчати склад улюблених продуктів, через те, що цим підсолоджувачі можуть спровокувати набір зайвої ваги, розвиток діабету та інших не менш серйозних хвороб. Шанувальникам солодкого краще вибирати натуральний мед або кленовий сироп.

Також з меню краще прибрати газовані напої, оскільки в їх складі міститься величезна кількість цукру, підсилювачів смаку і барвників. Результати багатьох досліджень показали, що надмірне вживання газованої води може призвести до онкології.

Не менш небезпечними для організму людини є харчові барвники, які можна зустріти в різних солодощах і кондитерських виробах. Ці добавки є шкідливими концерогенами. Щоб не погубити свій організм, варто вибирати натуральні барвники з соку буряка або іншої зелені.

Також фахівці відзначили, що після 30 років необхідно скоротити вживання спиртних напоїв до мінімуму. Допустима добова норма не повинна перевищувати двох невеликих порцій.

Разом з цим, медики рекомендують обмежити вживання обробленого м'яса, в складі якого міститься велика кількість нітратів і консервантів. Також порушити травлення можуть м'ясні страви, приготовані на вугіллі, тому, що при високих температурах виділяються небезпечні речовини.

Раніше інформаційний портал Стіна повідомляв, що експерти назвали небезпечну кашу, яка може погубити здоров'я організму.

Також портал Стіна повідомляв, що медики назвали два напої, які допоможуть захистити організм від коронавірусу. Вберегти себе від серйозної хвороби може кожний.

Крім цього Стіна повідомляв про те, що дієтологи розповіли про небезпеку їжі, яка приготована на грилі. Від таких некорисних страв краще відмовитись.