Viber додав нову корисну можливість

Месенджери з кожним роком набирають все більшої популярності. Особливо зручно користуватися ними бізнес-компаніям. Розробники Viber поінформували про запуск нової функції, завдяки якій можна пересилати відео та анімації через корпоративний профіль.

Viber. Фото: скріншот YouTube-відео
Viber. Фото: скріншот YouTube-відео

Раніше, щоб це зробити, потрібно було пересилати відео або файли лише через особистий обліковий запис, а це не завжди бажано.

Таким чином пресслужба Viber хоче полегшити роботу корпоративних клієнтів. У компанії вважають, що так представникам бізнесу буде легше підтримувати зв'язок зі своїми співробітниками через месенджер.

Розробники програми передбачили можливість пересилати файли з відео та анімацією через бізнес-профіль. Виправляння можливе через галерею або камеру на телефоні.

З'явилася детальна інструкція, як це зробити:

  • Заходимо в меню "Галерея";
  • У списку вибираємо потрібний файл;
  • Відправляємо за допомогою кнопки "Відправити".

Вказується, що відправити потрібний файл можна як через мобільний додаток, так само як і через акаунт на комп'ютері або планшеті. Правда, якщо з комп'ютера відправляти файли, то потрібно вибрати не "Галерею", а "+".

Нова функція зручна тим, що не потрібно переходити з одного профілю в інший, якщо потрібно відправити щось в чат або особистим повідомленням.

Умови відправлення залишаються колишніми - файл не повинен бути більше, ніж 24 Мб в GIF-форматі, а розмір відео - до 100 Мб. Можна відправляти відео в різних форматах. Головне, щоб їх підтримувала стандартна версія додатка Viber.

Компанія зазначає, що все листування клієнтів залишається особистим. Його ніхто не читає і не прослуховує, крім тих, кому повідомлення призначене.

Раніше портал "Стіна" повідомляв, що в Viber повідомили, як відключити популярну функцію, якщо вона заважає спілкуванню. Після численних звернень в компанію, з'явилася детальна інструкція.

Також ми писали, що користувачі мессенджера Viber тепер можуть відповідати на дзвінок, не торкаючись екрану смартфона, як це зробити.

Нагадуємо, що змінилися правила розсилки повідомлень користувачам месенджера Viber, що потрібно знати.