Нове одкровення Насті Каменських змусило українців засумніватися в надуманості звичного образу

Популярна українська виконавиця Настя Каменських поділилася у своєму офіційному Instagram-акаунті знімком не у звичайному розкішному вбранні, і розповіла, що насправді цінує в ювелірних прикрасах.

Настя Каменских. Фото: скриншот YouTube-видео.
Настя Каменских. Фото: скриншот YouTube-видео.

Як уже всім відомо, що Настя Каменських недавно повернулася з Мексики зі знімання власного реаліті-проекту "Дівчата рулять". Співачка щодня публікувала свіжі фото знімального процесу, хвалилася курйозними моментами та своєї ідеальною фігурою в купальних нарядах.

Однак, цього разу Настя Каменських все ж вирішила трохи відійти від "жарких" знімків, і повернутися в неприродну для неї атмосферу урбаністичних і мінімалістичних фотосесій. Співачка опублікувала фото, на якому постала в чорній, трохи розстебнутій, скромній сорочці, з неяскравим макіяжем, і натуральної, без вишукувань, зачіскою та ювелірними прикрасами, тільки підкреслюють тонку завершеність всього образу.

"Я фанат лаконічних прикрас. Начебто така маленька деталь, але тільки з нею образ здається по-справжньому завершеним.", - підписала вона знімок, подякувавши компанії "Золотий Вік" за ці миленькі зірочки.

здивовані фанати не втрималися, і тут же прокоментували фото: "Ви й без прикрас красива", "Природна краса", "Як можна бути такою гарною", "Дуже круто! Люблю такі штучки" і "Прикраси прикрасами, але яка ж ти красатуля !!! ". Втім, були й уїдливі відгуки: "Якраз компанія, яка вміло краде мінімалізм у брендів, Які патентують свои вироби, як від Guzema .. вже відома історія .. якось неприкольно таких недобросовісніх рекламуваті".

Комментарии. Фото: скриншот instagram.com/kamenskux/
Комментарии. Фото: скриншот instagram.com/kamenskux/

До слова, раніше "Стіна" розповідала про те, що продюсер компанії Mozgi, партнер по бізнесу і колишня дружина Потапа, Ірина Горова, заінтригувала своїми словами на адресу Потапа.

Також раніше наш портал повідомляв про те, що Надя Дорофєєва блиснула перед об'єктивом камери зухвалим вбранням.

А до цього ми писали про те, що Максим Галкін поділився цікавим відеороликом, на якому був знятий їх з Аллою Борисівною прекрасний сад.