Сніжана Бабкіна показала, як у неї почалося літо

Дружина музиканта Сергія Бабкіна Сніжана вирішила поділитися радістю з підписниками. На цю подію вона чекала цілих два роки. У сторіс Instagram Сніжана порадувала хорошим настроєм і своїм виглядом в коротеньких шортах.

Сніжана Бабкіна. Фото: скріншот YouTube-відео
Сніжана Бабкіна. Фото: скріншот YouTube-відео

Нещодавно Сніжана ділилася з підписниками, як її чоловікові, музиканту Сергію Бабкіну терміново знадобилася операція на очах і для цього вони їздили за кордон.

Сніжані довелося понервувати, адже в клініці не відразу погодилися оперувати чоловіка. Але, судячи зі свіжих відео, у чоловіка все добре зі здоров'ям.

Танцівниця, яка запам'яталася українцям по шоу "Танці з зірками" розповіла про довгоочікуване щастя. Вся сім'я вирушила за кордон, але вже не заради лікування, а з більш приємного приводу.

Сніжана зазначила, що чекала цю поїздку 2 роки, саме стільки вона не була на морі. Все через те, що у пари з'явився син Єлисей і вони не їздили відпочивати, поки малюк не підросте.

Видно, що не тільки Сніжана, а й діти, а особливо Єлисей, були раді побачити море. До слова, зіркова сім'я вирушила відпочивати до Туреччини.

На одному з численних відео в сторіс Сніжана також з'явилася в компанії й дочки Васелини від Сергія Бабкіна. Вона сказала, що це її найкраща подружка.

Сніжана зізналася, що вперше вони вирушили на море так рано, на початку літа. Однак, погода гарна і досить тепло, тому вони обов'язково будуть купатися.

Пізніше Сніжана поділилася милим відео, на якому Сергій Бабкін з сином Єлисеєм на пляжі грають з піском. Малюк з відерцем допомагав татові. Виглядало це відео просто ідеально, тому зрозуміло, чого Сніжана вирішила його викласти.

Сніжана Бабкіна. Фото: сторіс Instagram

Також Сніжана похвалилася своєю стрункою фігуркою в чорних коротких шортиках, позуючи на сходинках. Для мами трьох діточок вона виглядає просто відмінно і може без сорому ходити в подібних коротеньких нарядах.

Раніше портал "Стіна" повідомляв, що Сніжана Бабкіна задерла поділ сукні і відкрила таємницю, де у неї є тату.

Також ми писали, що Сніжана Бабкіна виклала сміливе фото з лазні, похвалившись фігуркою. Дівчина також поділилася, що найбільше любить в такому відпочинку.

Нагадуємо, що Сніжана Бабкіна поділилася з підписницями важливою інформацією і дала цінну пораду.