Актриса підкорила аудиторію, з'явившись в елегантному образі

Щоранку відома телеведуча Лілія Ребрик радує глядачів приголомшливими образами в ефірі програми "Ранок з Україною". Так під кінець тижня, артистка вирішила підкорити публіку ефектним нарядом, який підкреслив ідеальну жіночу фігуру. Яскравий знімок з'явився на сторінці зірки в соціальній мережі Instagram.

Лілія Ребрик. Фото: скріншот Youtube-відео

Багато хто може помітити, що талановита зірка телеекранів завжди виглядає приголомшливо. Лілія Ребрик підбирає для себе найкращі вбрання, які допомагають продемонструвати приголомшливі форми. Однак, щоб завжди залишатися в карколомному вигляді, телеведучій доводиться гарненько попітніти на тренуваннях.

Зовсім недавно Ребрик похвалилася з шанувальниками приголомшливим знімком зі спортивного майданчика, на якому підіймає ногу вище своєї голови. Такій розтяжці, як у Лілії, можуть позаздрити навіть гнучкі гімнастки. Мабуть, для того, щоб залишатися в такій гарній фізичній формі, красуні потрібно щодня тренуватися і розтягуватися.

Під час п'ятничного ефіру ранкового шоу, артистка похизувалася перед камерою в елегантному образі. Жіночна і витончена Лілія примірила на себе синю сукню-футляр. Щоб продемонструвати ідеальні вигини свого тіла, Ребрик зробила крок вперед на одну сходинку. Таким чином глядачі змогли насолодитися прокачаним "горішком" своєї улюблениці.

Стильний і лаконічний образ телеведуча вирішила доповнити брендовим взуттям білого кольору від відомого французького дизайнера Christian Louboutin. Свої блондинисте волосся артистка зібрала в акуратний пучок, а на обличчі зробила природний макіяж, який підкреслив натуральну красу.

Раніше інформаційний портал Стіна повідомляв, що Лілія Ребрик шокувала публіку сміливою витівкою перед дзеркалом.

Також портал Стіна повідомляв, що Настя Каменських показала, як потрібно проводити незабутні вихідні зі своїми близькими.

Крім цього Стіна повідомляв про те, що українська співачка Ірина Федишин розбурхала публіку запальними танцями біля траси.