Публіка змогла насолодитися сімейними знімками українських знаменитостей

1 червня в багатьох країнах відзначають День захисту дітей. У зв'язку з таким важливим днем, українські артисти вирішили порадувати публіку ніжними знімками зі своїми маленькими членами сім'ї. Нові фото селебріті з'явилися на просторах соціальної мережі Instagram.

Дмитро Монатік. Фото: скріншот Youtube-відео

Популярний співак і танцюрист Діма Монатік вирішив в це світле і добре свято похвалитися перед публікою сімейними знімками з головними жінками у своєму житті, а саме з мамою і дружиною. Також в каруселі приголомшливих фото виконавець показав архівний кадр зі свого дитинства.

Також привітати всіх з Днем захисту дітей вирішив і талановитий співак Олександр Пономарьов. Український артист похвалився знімком зі своїм 13-річним сином, який вже зовсім скоро й сам зможе захищати свою сім'ю.

Харизматична телеведуча Лілія Ребрик також використала можливість показати публіці своїх найдорожчих діточок, Діану та Полю. На фото доньки зі своєю знаменитою мамою тримаються за руки й широко посміхаються, тому, що бути разом з мамою - це найдорожче і найцінніше в житті кожної дитини.

Ярким знімком покрасувалась також відома актриса Наталя Денисенко. Дівчина опублікувала яскраве фото, на якому позує разом зі своїм синочком Олександром. У своєму пості артистка зізналася, що завжди захищатиме свою дитину, тому, що це найдорожче, що є у неї в житті. І з такими словами, напевно, погодитися кожна матуся.

Раніше інформаційний портал Стіна повідомляв, що NK показала, як потрібно проводити незабутні вихідні зі своїми близькими.

Також портал Стіна повідомляв, що в Мережі з'явився літній знімок Тіни Кароль, на якому співачка позує в карколомному образі.

Крім цього Стіна повідомляв про те, що українська співачка Ірина Федишин розбурхала публіку запальними танцями біля траси.