Надя Дорофєєва продемонструвала шикарні форми в сміливому образі

Талановита та харизматична артистка української естради Надя Дорофєєва похизувалась перед об'єктивом камери в зухвалому вбранні. Спекотна красуня показала, як проводить вільний час у себе вдома. Пікантним відео співачка поділилася з підписниками на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Надя Дорофєєва. Фото: скріншот Youtube-відео

Не так давно українська виконавиця популярних хітів почала свою сольну кар'єру. За короткий проміжок часу дівчина вже досягла неабиякого успіху і без допомоги артистичного Позитива. За перші місяці 2021 року артистка встигла порадувати своїх відданих слухачів міні-альбомом, до якого увійшло кілька вибухових хітів.

Вже 5 червня, Надя Дорофєєва виступить в Києві зі своїм грандіозним сольним концертом, до якого плідно готується протягом останніх місяців. За словами поп-діви вона буде підкорювати публіку вибуховим шоу, приголомшливою хореографією з шоу-балетом, а також новими піснями, які ще ніхто не чув.

Чим ближче до довгоочікуваного концерту Дорофеєвої, тим менше вільного часу в розпорядженні співачки. Однак, щоб трохи відпочити, Надя виділила собі щасливі 20 хвилин. У Insta-stories виконавиця поділилася гарячим відео, на якому ніжиться на шезлонгу в своєму власному заміському будинку. Щоб з комфортом розслабитися співачка вибрала пікантний наряд, який складався з чорних бікіні та коротенького топу.

Пікантний образ артистки. Фото: скріншот з Insta-stories

Переглянувши коротке відео можна насолодитися прекрасними формами артистки. Щоб трохи відвернути увагу від шикарної фігури, свій зухвалий образ Надя підкреслила стильною панамкою і спортивною кофтою. Але попри зайві деталі, погляд важко відірвати саме від пружних форм красуні.

Раніше інформаційний портал Стіна повідомляв, що Надя Дорофєєва показала шанувальникам, що ховається під тоненькою маєчкою.

Також портал Стіна повідомляв, що Тіна Кароль вразила публіку запаморочливими формами в ефектному образі.

Крім цього Стіна повідомляв про те, що Ані Лорак вразила публіку в зухвалому вбранні справжньої рок-зірки.