Гуморист показав, який прекрасний у нього сад

Відомим російський гуморист і пародист Максим Галкін дуже часто радує своїх передплатників цікавими публікаціями, якими ділиться у себе на сторінці в соціальній мережі Instagram. Щоразу він по-різному дивує фанатів, але їм фото і відео від свого улюбленця дуже подобаються і припадають до душі.

Алла Пугачева і Максим Галкін.  Фото: скріншот YouTube-відео
Алла Пугачева і Максим Галкін. Фото: скріншот YouTube-відео

Дуже часто Максим ділився з передплатниками знімками і відеороликами свого Замку, а також показував, як вони всі разом проводять свій час. Шанувальників завжди зворушували відео на яких гуморист грає зі своїми дітьми, Гаррі і маленькою красунею Лізою, адже дітвора дійсно така кумедна і теж вже з відмінним почуттям гумору. Ну що тут скажеш - все в батьків.

Нещодавно пародист поділився у себе на сторінці цікавим відеороликом, на якому був знятий їх з Аллою Борисівною прекрасний сад. Шанувальники були приємно здивовані побачити так багато різних квітів і чагарників, немов у справжньому Ботанічному саду.

По обидва боки стежки було посаджено багато квітів, як низьких так і високих чагарників, а красиві рівно скошені газони взагалі зробили сад якимось казковим і яскравим.

Саме відео звичайно тривало не дуже довго, але це було досить щоб показати своїм шанувальникам який розкішний не тільки будинок, а й саду він зробив для своєї дорогої дружини. А те, які там чудові аромати - можна тільки здогадуватися.

Шанувальники Максима були у величезному захваті від такого достатку різних яскравих кольорів, тому на знак вдячності засипали його пост величезною кількістю "лайків", ну і відповідно написали дуже багато приємних коментарів під ним.

Раніше Стіна писала, що 56-річна скрипалька Ассія Ахат вразила шанувальників розкішними формами в такому віці.

Також Стіна повідомляла, що відома українська співачка Ірина Федишин зачарувала своїх шанувальників яскравим коротеньким нарядом, в якому на одному з шоу телеканалу 1+1 готувала якусь страву.

Крім того, Стіна розповідала, що відома співачка Тіна Кароль буквально розбурхала шанувальників відвертим і дуже яскравим чином.