Максимальні показники на термометрах цього літа не перевищать позначку +32 градуси

Зовсім недавно синоптики поділилися прогнозом погоди в Україні на літо 2021 року. Спочатку фахівці обіцяли аномальну спеку і бурі. Однак незабаром прогноз був змінений. Як виявилося, літній сезон буде досить прохолодним. Про це повідомляє інформаційний портал OBOZREVATEL.

Погода в Україні. Фото: скріншот Youtube-відео

Згідно з даними експертів, цього року літнє тепло прийде в країну тільки з 10 червня. Синоптики відзначили, що у 2021 році погода досить нестабільна, оскільки в останні роки не було так холодно.

За попередньою інформацією, перший місяць літа буде багатим на випадання опадів. У червні та липні очікується багато дощів. Разом з цим, в перші дні червня спеки очікувати не варто. Показники на термометрах будуть підійматися тільки після 10 числа. Друга половина місяця порадує українців комфортним теплом, в деяких регіонах прогнозується підвищення температури повітря до +30 градуса.

Другий місяць літа не буде таким дощовим. На початку липня може бути невелике похолодання. Однак вже після 5 липня показники на термометрах будуть коливатися в межах + 28 ... + 30. У другій декаді місяця прогнозується незначне зниження температури повітря. Ймовірно випадання опадів, сильний вітер і грози. Останні дні липня будуть не дуже спекотними, а саме з такою температурою + 25 ... + 28

Цьогорічний серпень буде досить нестабільним, з великою кількістю дощів. Перша половина місяця буде спекотною, +30 градуси. Максимальні показники на термометрах зупиняться на + 31 ... + 32 градуси. Найімовірніше, що погода буде змінюватися кожні 5 днів, то холодно, то дуже спекотно. В останні дні літа українці спостерігатимуть різке похолодання та опади.

Раніше інформаційний портал Стіна повідомляв, що спеціалісті спрогнозували, коли українцям чекати справжнього спекотного літа.

Також портал Стіна повідомляв, що стало відомо, що в червні жителів України очікує два тривалих уік-енди.

Крім цього Стіна повідомляв про те, що синоптики спрогнозували погоду в Україні на перші дні літа.