Метеоролог Наталія Діденко розповіла, якою буде погода 3 червня

В кінці травня по всій країні були сильні дощі. Багато хто думав, що прийде літо і почнеться потепління. Однак опади поки що не відходять в сторону. Свій прогноз на четвер на своїй сторінці в соціальній мережі опублікувала експерт Наталія Діденко.

Дощ. Фото: YouTube, скрін
Дощ. Фото: YouTube, скрін

За словами фахівця, в Україні все ще південно-східний атмосферний фронт. Саме він приносить з собою опади. Так, дощі завтра, 3 червня, очікуються в Харківській, Полтавській, Дніпропетровській, Кіровоградській, Одеській, Миколаївській, Херсонській областях. При цьому в Приазов'ї, а також в Луганській області і в Криму опади будуть чергуватися з проясненнями. Так що в четвер не варто залишати квартири без парасольки.

В решті регіонів, якщо й будуть осадки, то дуже незначні. Однак, попередила Наталя Діденко, погода в четвер буде достатньо нестійкою, з сильним вітром. Прохолодніше буде в Харкові, Дніпрі, Одесі. В середньому завтра очікується така температура повітря по країні – від 15 до 20 градусів тепла.

«Надалі потепліє повсюди. Все буде добре», - пише метеоролог своїм читачам в соціальній мережі.

У Києві завтра, 3 червня, очікується потепління. Стовпчики термометрів піднімуться до 17-19 градусів тепла. Однак при цьому буде холодний вітер і дощ. Так що варто не забувати про парасольку. Крім того, з огляду на ситуацію з карантином на тлі спалаху коронавируса, в будь-якому випадку при можливості краще залишитися вдома. Якщо ж є вагома причина кудись йти, то пам'ятати потрібно не тільки про парасольку, а й про захисну маску і соціальну дистанцію.

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що в Карпатах в перший день літа випав сніг. У соціальних мережах з'явилися дивовижні кадри з місця подій.

Також повідомлялося, що відомий синоптик Микола Кульбіда розповів, в які дні влітку буде найспекотніше. Відзначається, що буде температура до 40 градусів тепла.

Крім того, синоптики розповіли, який погода буде влітку. Стало відомо, що чекати українцям в найближчі три місяці.