У Мережі з'явився рецепт ідеальних американських панкейків, готуються лічені хвилини

Американці подають панкейки на сніданок, або протягом дня, рецептів панкейк безліч, є панкейки японські, є панкейки з гарбуза, а ми знайшли американський рецепт пишних млинців.

Панкейки. Фото: скріншот Youtube
Панкейки. Фото: скріншот Youtube

Панкейки готувати швидко, а виходить дуже смачно і ситно. На відміну від оладок, готуються на абсолютно сухій сковорідці й тому виходять абсолютно нежирними, їх калорійність в рази нижче, ніж у млинців і оладок.

Отже, для модної страви нам знадобляться такі інгредієнти:

  • Молоко - 200 мл
  • Борошно - 2 ст.
  • Яйце - 1 шт.
  • Цукор - 2 ст.л.
  • Сіль - щіпка;
  • Сода (розпушувач) - 0,5 ч.л.
  • Лимонна кислота - 0,25 ч.л.
  • Рафінована соняшникова олія - ​​3 ст.л.

Приготування:

Змішайте сухі інгредієнти, додайте молоко, яйця і рослинну олію. Збийте все міксером. Секрет пишності таїться в густоті тіста. Чим густіше, тим краще.

Смажити без додавання масла. Фото: скріншот Youtube

Перед першим млинцем сковороду все ж варто змастити маслом, а наступні млинці піч без додавання масла, адже в їх складі вже є жир.

Ці млинці повинні бути не менше 0,5 см, їх укладають стопкою, по 3-4 штуки. Поливають джемом або сиропом, тут вже на Ваш смак.
Цей рецепт класичних панкейків. А є ще дуже смачні бананові панкейки. Для їх приготування необхідно взяти:

40 г вівсяних пластівців 1 банан 1/2 ч.л розпушувача 1/2 ч.л соди щіпка солі 50 г борошна ванілін 100 мл молока 1 яйце 1 ст.л рослинного масла.

Спосіб приготування такий же як і при класичному варіанті. А смак і ніжність таких панкейк порадує. Крім того, це рецепт більш "дієтичний" через заміну борошна вівсяними пластівцями.

Готові панкейкі. Фото6 скріншот youtube

Як писав портал Стіна, в Мережі розповіли, з чим вживати шашлик, щоб він не виліз "боком", краще запастися корисними продуктами.

Раніше Стіна інформувала, що перша леді Олена Зеленська заявила, що з 1 вересня школярам нададуть 160 нових рецептів від Євгена Клопотенка.

Нагадаємо, що якщо в каві додати трохи лимона, це в рази поліпшить якість напою.